ELPOLLTV

Div19042024

aufuce

Back Estàs aquí:Inici Defuncions Elena Trullàs
Elena Trullàs

Elena Trullàs

Els genets de Llagostera Guillem Ferrer i Gemma Miquel representaran a Catalunya al proper Campionat d’Espanya de Trec que se celebrarà a Cantàbria del 29 de juny al 2 de juliol. Els dos esportistes del Club Esportiu Cavall de Mar han estat seleccionats per formar part de la selecció catalana de la categoria de Menors.

L’edició del 2017 del Campionat de Espanya de Trec se celebra a Villacarriedo, a Cantàbria, i la selecció catalana, formada per un total de tres genets, competirà amb els equips de les altres comunitats autònomes. Els dos genets llagosterencs ja van participar a l’edició del 2016, fent un molt bon paper.

La Gemma Miquel, l’any passat era la més jove de la categoria, de 12 a 16 anys, i tot i així va aconseguir la medalla de bronze;  per ser conscients del que això suposa, cal destacar que aquest premi la va portar a guanyar la ferradura d’Or d’Aceegi, un prestigiós guardó que voten més de 200 genets i entrenadors de totes les disciplines presents al sopar de gala anual d’aquesta associació gironina.

Per la seva banda, Guillem Ferrer va ser el primer classificat a la prova d’Aires.

A banda dels èxits als campionats estatals, tots dos genets han aconseguit estar cada any als podis finals de la Lliga Catalana de Trec de les seves categories. La Gemma i en Guillem seran una més que digne representació de l’equip de Trec de Cavall de Mar, que porta competint en Trec més de deu anys i que ja ha aconseguit ser un club de referència en aquesta disciplina a nivell català i espanyol. Aquest any, l’equip que presenta a les diferents proves de la Lliga Catalana supera la trentena de membres, i han assolit podis i primers llocs a totes les proves.

Com ja és costum en aquest tipus d’esdeveniments, el club llagosterenc desplaçarà fins a Cantàbria un bon nombre de seguidors, encapçalats per tècnics i pares.

La categoria de Menors és el segon any que es convoca al Campionat d’Espanya de Trec, on es troben els millors binomis de tot l’estat. En aquest sentit, l’equip de Cantàbria serà el rival a batre, però la configuració de l’equip català fa que els primers llocs siguin l’objectiu a assolir.


 

El passat dissabte 17 de juny, el Complex Esportiu de Salou va acollir les Trobades Territoriasl de futbol femení organitzades per la Federació Catalana de Futbol.

Queralt Ping Estrada Rebert, jugadora de la U.E. Llagostera, va  competir a la categoria SUB-14, representant a la Selecció de Girona.

La Gina Miquel Boada, exjugadora de la U.E. Llagostera, i actualment jugadora de l’equip femení del Girona FC, va jugar a la categoria SUB-16.

Els seus equips van arribar a les finals i semifinals. La victòria no va ser possible per la Selecció Gironina en Futbol 7 i Futbol 11, però l’experiència va ser molt positiva per a les dues participants. 


Avui 20 de juny és el Dia Mundial de les Persones Refugiades. L’Ajuntament de Llagostera penjarà aquesta tarda a les 17h al balcó de l’ajuntament una pancarta commemorativa realitzada conjuntament pels alumnes de l’Escola Lacustària i l’Escola Puig de les Cadiretes de Llagostera.
El Dia Mundial del Refugiat se celebra cada 20 de juny per commemorar la força, valor i perseverança d’aquestes persones que marxen dels seus països per culpa de guerres, idees polítiques o religioses entre molts altres motius i volen trobar un món millor per les seves famílies. La iniciativa ha estat impulsada per l'entitat local Llagostera acull. 


 

Dilluns, 19 Juny 2017 16:59

IX Marxa popular BTT

El proper diumenge 25 de juny el Club BTT Llagostera ha organitzat la IX Marxa Popular BTT. La sortida será a les 9.30h des del Polivalent i hi haurà dos circuits, un de 21km i un de 32km.
Per a més informació podeu consultar el web http://www.bttllagostera.cat


Dilluns, 19 Juny 2017 16:53

Revetlla de Sant Joan

Llagostera es prepara per celebrar la revetlla de Sant Joan. A les 21h s'encendrà la foguera de Sant Joan amb la Flama del Canigó procedent del Castellet de Perpinyà. L'acte comptarà amb la lectura per part de l'hereu i la pubilla del manifest de la Flama del Canigó.
A continuació es farà el sopar-ball amb disco mòbil a càrrec de Dj Albert i Ruben.
Per a més informació podeu consultar els cartells adjunts a continuació.


 

Dimarts, 13 Juny 2017 10:03

Botifarrada solidària

El proper diumenge 18 de juny els Implicats Llagostera han organitzat una botifarrada solidària per recollir fons per participar a l’Oncotrail de Girona.

L’àpat serà a les 10h al porxo del Polivalent però pels que vulguin agafar gana a les 8h s’ha organitzat una passejada per Ridaura.

Per a més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació. 


Dilluns, 12 Juny 2017 21:56

Llibràlegs

El proper dijous 15 de juny a les 21h la Biblioteca Julià Cutiller ha organitzat “Llibràlegs”, una trobada de diàlegs breus entre dos actors i els seus personatges enmig d’una biblioteca en que els llibres i la paraula són els protagonistes. 


Dilluns, 12 Juny 2017 21:47

Propera parada: Referèndum

El proper divendres 16 de juny a les 20.30h s’ha organitzat al Centre Cultural Can Roig una xerrada sobre el referèndum anunciat pel proper 1 d’octubre.

Els ponents seran Teresa Jordà (Diputada al Congrés per ERC) i Jordi Xuclà (Diputat al Congrés per Democràcia i Llibertat. L’acte estarà moderat pel periodista Carles Baldellou.


Divendres, 09 Juny 2017 14:02

Festa del Segar

El proper dissabte 17 de juny se celebrarà a Llagostera una nova edició de la Festa del Segar que enguany arriba al desè aniversari.

A partir de les 17h es faran demostracions del segar, havaneres i un sopar al Polivalent i als seus exteriors.

Per a més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació. 


La mainada del poble s’ha acomiadat de la Festa Major amb l’espectacle infantil “A quant va la mel?” a càrrec de la companyia “La Tresca i la Verdesca”. Petits i grans han jugat amb les cançons i activitats que proposaven els presentadors.
L’animació infantil ha clos amb la tradicional xocolatada.