ELPOLLTV

Dij28032024

aufuce

Back Estàs aquí:Inici Defuncions Elena Trullàs
Elena Trullàs

Elena Trullàs

Dilluns, 30 Juny 2014 10:32

Sortida a Waterworld

L’Espai Jove Ca la Viudi ha organitzat pel proper divendres 11 de juliol una sortida a Waterworld, el parc aquàtic de Lloret de Mar.
La sortida serà a les 9.30h al pàrquing del  Carril i la tornada serà pels volts de les 18h.
El preu és de 15€ (12€ amb carnet jove) i inclou l’entrada i el bus d’anada i tornada. Caldrà portar l’esmorzar i el dinar de casa.
Per anar-hi cal ser major de 12 anys i omplir el formulari d’inscripció de www.calaviudi.cat abans d’aquest divendres 4 de juliol.

Dilluns, 30 Juny 2014 10:30

Sardanes a la fresca

Durant tot el mes de juliol es duran a terme a la Plaça Catalunya audicions de sardanes a la fresca.
El proper dijous 3 de juliol hi haurà la primera audició a les 22h.

El passat dijous 26 de juny, la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols va oferir una Xerrada sobre l’eficiència energètica al comerç i les petites empreses de Llagostera on es van donar consells per interpretar la factura de la llum i per reduir el consum energètic i alhora estalviar diners.

L'acte s'emmarcava dins les actuacions de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible que se celebra aquests dies. Llagostera, com a municipi signatari del Pacte dels alcaldes per a una energia sostenible local, també s’ha sumat a la setmana, organitzant un punt informatiu al mercat setmanal i, conjuntament amb la Unió de botiguers, la xerrada sobre l’eficiència energètica al comerç.

Santi Castillejo ha estat presentat oficialment com a nou tècnic del primer equip de la U.E Llagostera i Gerard Escoda com a director esportiu del club per la temporada 2014/2015. La presentació ha tingut lloc aquesta tarda a les instal•lacions del Municipal de Llagostera. Castillejo, que ha firmat per  una temporada amb opció a una altra, ha assegurat que treballarà sota l’objectiu de la permanència. Gerard Escoda, ha explicat que encara no tenen clares les opcions de fitxatges perquè "primer s’ha de definir el pressupost".
El fins ara preparador físic, Xevi Coll, passarà a ser segon entrenador del primer equip llagosterenc.

Dijous, 26 Juny 2014 15:26

Pauher School estrena pàgina web

L’escola d’idiomes Pauher School ha estrenat recentment la seva pàgina web.
Entreu-hi a donar un cop d’ull: www.pauherschool.cat

Dijous, 26 Juny 2014 14:29

Jornada de Carboneig

Pel proper diumenge 29 de juny l’Ajuntament de Llagostera i el Carbó d’Ardenya i les Gavarres han organitzat una jornada per redescobrir l’antic ofici del carboneig i gaudir del nou Centre d’Interpretació Can Caciques.
La jornada, que durarà tot el dia, estarà  plena d’activitats interessants que podeu consultar al cartell adjunt.

Dimecres, 25 Juny 2014 16:14

Oriol Alsina deixa el Llagostera

Oriol Alsina ha anunciat avui que deixa el Llagostera per dedicar-se exclusivament a ser director tècnic del Girona, equip amb qui té contracte per les properes tres temporades. L’entrenador de l’equip, Lluís Carrillo s’ha acomiadat també del club, ja que començarà una nova etapa al costat d’Alsina.
En la mateixa roda de premsa, el capità Òscar Álvarez, ha anunciat que penja les botes i també passarà a formar part de l’equip tècnic del Girona amb Oriol Alsina.

Dimecres, 25 Juny 2014 10:15

Festa del Segar 2014

Els segadors i segadores de Llagostera, han organitzat pel proper dissabte 28 de juny la Festa del Segar a l’Edifici Polivalent. A partir de les 17h hi haurà una demostració de les diferents modalitats de segar que s’han utilitzat des dels anys quaranta fins a l’actualitat.
La vetllada continuarà amb un concurs d’estirar corda i un concert d’Havaneres.
Després es farà un sopar on el rostit del segar serà el plat principal i s’acabarà amb música a càrrec del grup Armonia.
Els tiquets del sopar (15€ adults, 7€ nens fins a 12 anys) es poden adquirir a la Llibreria Sureda, Cal Degollat i Can Cassoles.
Per més informació podeu consultar el cartell adjunt a  continuació.

El proper divendres 27 de juny, es duran a terme a la Plaça del Castell una sèrie d’actuacions emmarcades dins d’Emergent, el Festival d’Arts Escèniques del Gironès.
A partir de les 22.20h es podrà gaudir de les actuacions de Bonobos, Josep Pedrals (poesia), Falciots Ninja, Jorge Luengo (màgia), Brodas Bros (dansa), The Pepper Pots i David Julià (foto-sketch).


Emergent és un festival que proposa sorprendre constantment l'espectador amb una ràpida successió d'actuacions de diversos gèneres en una nit a l'aire lliure.
Per més informació podeu consultar el següent enllaç.

La jugadora de la Unió Esportiva Llagostera, Gina Miquel Boada, fou concovada per a la Federació Catalana de Futbol Femení. El passat dissabte 21 de juny, va jugar repressentant a la Federació Gironina i l’equip es va proclamar campió de Catalunya d’Aleví.