ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Elena Trullàs
Elena Trullàs

Elena Trullàs

Divendres, 26 Setembre 2014 14:05

Projecció audiovisual K2

El divendres 26 de setembre a les 21.30h es durà a terme al Local Social “La Caixa” la projecció de la pel•lícula premiada a la darrera edició del Festival de cinema de muntanya de Torelló. Es tracta d’un documental de 75 minuts de durada amb la temàtica d‘una ascensió al gegant del Karakòrum: el K2.
L’entrada és gratuïta


Divendres, 26 Setembre 2014 11:35

Llagostera estrena aparcabicicletes

Coincidint amb la Setmana de la mobilitat Sostenible l’Ajuntament ha instal•lat 6 nous aparcabicicletes, la majoria d’ells al nucli antic.
Aquesta actuació està subvencionada pel Pla de Barris i s’emmarca també dins les accions del Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible de Llagostera (PAES).
Els aparcabicicletes s’han instal•lat al Plaça del Castell, a la Plaça del Mercat, a la Plaça Llibertat, a l’entrada del carrer Olivereta, molt a prop del Centre d’Interpretació de Can Caciques, a l’Oficina de Turisme situada al Parc de l’Estació i al costat de la llar d’infants El Carrilet. 


El dijous 25 de setembre l’escriptora Assumpta Montellà va presentar a la Biblioteca Julià Cutiller el seu llibre ‘El silenci dels telers’. El llibre recull una vintena de testimonis de dones de diferents generacions que van viure en les colònies tèxtils de Catalunya. La historiadora i escriptora va explicar al públic assistent com va sorgir la idea de fer el llibre, i com el va anar configurant. També va relatar anècdotes durant l’elaboració de les entrevistes que li van servir de base.
L’acte, centrat en la dona i el treball fou organitzat per les entitats Dones d’Arreu, Alternativa per Llagostera, La Memòria històrica i Llagostera Solidària en col•laboració amb la Biblioteca.


Dilluns, 22 Setembre 2014 22:33

El Bell-Matí visita la Serra de l'Obac

El passat diumenge 21 de setembre el Grup Excursionista Bell-Matí va anar d’excursió per la Serra de l’Obac al parc natural de Sant Llorenç del Munt. El grup, format per 14 persones, va pujar pel coll de les Tres Creus fins al cim més alt, Collsapera on hi ha una vista molt bonica. La ruta va continuar per la Casa Vella de l’Obac on el grup va parar a esmorzar. El recorregut va passar per la Font de la Portella, que no raja i d’altres punts molt interessants fins arribar a la Font de la Pola per dinar. Fou una bona excursió.

Dissabte, 20 Setembre 2014 21:36

El Llagostera guanya al Barça B al Mini Estadi

La Unió Esportiva Llagostera ha guanyat avui el partit corresponent a la cinquena jornada de la Lliga Adelante. L’equip fa un nou pas endavant guanyant fora de casa contra el Barça B per 0 a 1.
L’equip gironí ha fet un gran partit tot i que el gol ha estat de Patric en pròpia porta.
Aquest resultat ha permès als de Santi Castillejo guanyar els primers tres punts fora de casa.
Podeu llegir la crònica sencera del partit aquí.


Font: U.E. Llagostera

Per sisè any consecutiu, des de l’Ajuntament de Llagostera i el Consorci de Benestar Social Gironès – Salt es segueixen organitzant els Tallers de Memòria, adreçats a persones majors de 65 anys o prejubilades.
L’objectiu principal d’aquests tallers és realitzar accions que fomentin la promoció de la salut i l’autonomia. Amb aquests tallers es pretén "contribuir a un envelliment actiu i amb qualitat de vida, per tal de retardar el deteriorament cognitiu associat amb el procés natural de l’envelliment de les persones", tal com ha explicat la regidora d’Acció Social, Montse Vilà.
El taller ha començat aquest dimecres 17 de setembre i s’impartirà cada dimecres fins al 19 de novembre.
La gran demanda ha obligat a fer dos grups de 20 i 19 persones respectivament.


Dimecres, 17 Setembre 2014 11:58

Cauen 109 litres per metre quadrat a Llagostera

Aquesta nit ha estat força plujosa al Gironès. El nostre home del temps, Rafael Balaguer ens ha informat que les estacions meteorològiques de Llagostera han recollit 109 litres per metre quadrat durant la nit. La tempesta ha anat acompanyada de llamps i trons!


 

El Grup Excursionista Bell Matí ha organitzat pel proper diumenge 21 de setembre una sortida per la Serra de l’Obac. L’excursió, de dificultat mitja, tindrà una durada aproximada de 5 hores per tant caldrà dur esmorzar, dinar i aigua.
Podeu consultar tota la informació referent a la sortida al cartell adjunt.


Aquesta matinada s’ha pogut observar al cel el pas d’una nova bola de foc cap a les 6 del matí. El fenomen s’ha pogut veure des de Llagostera.
Astrogirona ha aconseguit captar les imatges del bòlid des de Sant Antoni de Calonge, podeu veure el vídeo aquí.


Dijous, 25 Setembre 2014 00:00

Festa de la Mobilitat Sostenible

El diumenge 28 de setembre es celebra a Llagostera la Festa de la Mobilitat Sostenible sota el lema ‘Fem el carrer més nostre’.
La festa està organitzada dins del marc de les activitats de la Setmana europea de la mobilitat sostenible i segura 2014
Hi ha previst una caminada i pedalada, tallers, màgia, jocs i diverses activitats relacionades amb la mobilitat i la sostenibilitat.
Per més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació.