ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Agenda Elena Trullàs
Elena Trullàs

Elena Trullàs

Dijous, 12 Setembre 2019 10:37

Arriba la Festa Petita

Un any més l’Ajuntament de Llagostera, Ca la Viudi i la Comissió de Festes de Llagostera organitzen la Festa Petita.

Els actes començaran el dissabte 14 de setembre amb el Quo Vadis, la gimcana sobre rodes (inscripcions a la plaça del Castell).

A les 21h s’ha organitzat un sopar popular a l’edifici polivalent on s’escolliran la pubilla i l’hereu Gold Edition d’enguany i hi haurà discomòbil.

El diumenge al matí hi haurà cercavila amb la colla gegantera i l’esplai Papu Tisores i un taller infantil a les 13h a la Plaça Catalunya.

A la tarda a partir de les 19h a la Plaça de la Llibertat, el festival Corda Lokal.

Per a més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació.


Gabriel Tudor, llagosterenc i alumne de l’Escola Tècnica de Girona ha participat al WorldSkills 2019 que s’ha celebrat a Kazan del 22 al 27 d’agost. Es tracta d’una competició entre joves de tot el món en qualsevol habilitat que escullin que té per objectiu principal promoure la formació professional com una de les principals eines per al desenvolupament social i econòmic.

En el cas d’en Gabriel, hi ha participat en la categoria de reparació de la carrosseria de cotxes ja siguin defectuosos o que han patit un accident després de guanyar una medalla d’or al Campionat d’Espanya de Formació Professional SpainSkills.

En declaracions al Diari de Girona, Tudor es mostra molt content de la seva participació al mundial ja que hi ha un nivell molt elevat i ha pogut aprendre coses noves i gaudir de l’experiència.

Les inscripcions per a les activitats esportives i l’escola d’atletisme de l'àrea d'esports de l'Ajuntament de Llagostera s’obriran el dilluns 2 de setembre al següent enllaç. No obstant, la inscripció no quedarà formalitzada fins que s’entregui el justificant d’ingrés del pagament a la oficina de l’àrea d’esports situada al Pavelló Josep Mir. L’horari de Recollida de documents és del 2 al 27 de setembre, matins de dilluns a divendres de 9:00 a 13:00 h. I tardes, dijous de 17:00 a 20:00 h. i dimecres i divendres de 18:30 a 20:00 h.

Podeu consultar els horaris i preus de les activitats esportives aquí i per l’escola d’atletisme al següent enllaç.

Dilluns, 19 Agost 2019 16:51

Posposada la “Festa del montadito”

La “Festa del montadito” que el Club de Futbol Base Llagostera havia organitzat pel proper dissabte 24 d’agost queda posposada. Properament s’informarà de la nova data.

Dilluns, 19 Agost 2019 09:44

XX Aniversari Astrogirona

El proper dissabte 24 d’agost, Astrogirona celebra el seu vintè aniversari amb una sèrie d’activitats gratuïtes.

A les 21.30h es durà a terme la ja tradicional caminada nocturna fins al Mas Roig II i seguidament es projectarà la pel·lícula “Annihilation”.

Al acabar, es podrà fer observació amb els telescopis.

Per a més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació.


Dilluns, 19 Agost 2019 09:20

Obert de tennis Llagostera

L’Ajuntament de Llagostera organitza del 26 d’agost a l’1 de setembre un obert de tennis a les pistes municipals de La Canyera.

Les inscripcions s’han de fer al Pavelló Municipal Josep Mir abans del 23 d’agost. El mateix dia 23 a les 20h al Pavelló hi haurà una reunió informativa per explicar el format de la competició.

Diumenge, 18 Agost 2019 20:42

Ponts per la llibertat

La iniciativa ‘Ponts per la llibertat’ omple de llaços grocs i estelades les carreteres catalanes. Aquesta tarda un grup de persones s'ha manifestat al pont que travessa la C-35 a l'alçada del cementiri de Llagostera per reclamar la llibertat dels presos polítics i la república.

Dilluns, 12 Agost 2019 11:34

Cantada d’havaneres

El dissabte 17 d’agost a les 22h s’ha organitzat al Parc de la Torre una cantada d’havaneres amb els Pescadors de l’Escala.

A la mitja part, es servirà cremat.


Dilluns, 12 Agost 2019 11:01

Festa del Casal

Un any més, el dia 15 d’agost el Casal Parroquial Llagosterenc organitza la seva festa. A les 6 de la tarda començaran les activitats amb la concentració al casal i a dos quarts de set la posterior missa al paratge de la Mare de Déu.

A les 19.30h hi haurà el festival i quina i a partir de dos quarts de nou es farà el sopar de germanor. Pel copar cal portar plats, gots i coberts.

Més informació al cartell adjunt a continuació.


Dilluns, 12 Agost 2019 09:20

Cinema a la fresca

El proper dimecres 14 d’agost a les 22h es durà a terme a la Plaça Catalunya una nova sessió de cinema a la fresca amb la pel·licula “Mamma Mia! Una y otra vez”. "

“Mamma Mia! Una y otra vez” és un musical i la segona part del film “Mamma Mia!”. A la pel·lícula es presenten dues èpoques diferents: l'actualitat dels personatges en la inauguració de l'hotel, i 24 anys enrere, quan Donna (una de les protagonistes del primer film) es va graduar de la universitat i se’n va a viure a Grècia.