ELPOLLTV

Dij28032024

aufuce

Back Estàs aquí:Inici Defuncions Elena Trullàs
Elena Trullàs

Elena Trullàs

Aquest divendres comença oficialment la Festa Major.

Les activitats programades són les següents:

18 h. Inauguració del 27è CONCURS-EXPOSICIÓ DE FLORS, PLANTES I APARADORS i lliurament del PREMI 2017 DE L’ASSOCIACIÓ LLAGOSTERA EN FLOR a la Sala de Plens (Org.: Llagostera en Flor).

18.30 h. Repic de campanes i cercavila amb els Gegants de Llagostera i la Cuca Feliua a càrrec de la COLLA GEGANTERA DE LLAGOSTERA i amb la col·laboració de l’ESPLAI EL PAPU-TISORES. Itinerari: plaça del Castell, carrer Sant Pere, Joan Maragall, Ganix, Barceloneta, Donzelles, Almogàvers i plaça Catalunya.

19 h. PREGÓ a càrrec de DONES D’ARREU a la plaça Catalunya i presentació de l’hereu i la pubilla 2017.

20 h. CORREVARANS. Inici a la plaça del Castell amb la presència de la MEGAPUBILLA i KARMELE MARCHANTE. Cercavila amb el grup BUFANT FORT STREET BAND (Org.: Comissió Correvarans).

22 h. CONCERT: DISCO FEVER amb Tutti Veus al teatre Casino Llagosterenc.

24 h. CONCERT: SOTRAC, LA MULATA i ANIMAL SHOW a l’edifici Polivalent. Entrada gratuïta.


 

Dilluns, 29 Maig 2017 12:49

XLVIIIè Concurs de Dibuix Infantil

Un any més el Grup Excursionista Bell-Matí organitza el concurs de dibuix infantil amb el tema “La Festa Major” el dissabte 3 de juny a les 16h a la Plaça Catalunya.

Hi poden participar nens de totes les edats fins a 14 anys.

Els dibuixos romandran exposats al local Social de “La Caixa” els dies de la Festa Major.

Per més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació.


 

Dilluns, 29 Maig 2017 12:10

L’Hora del Conte

El dimarts 30 de maig a les 17.30 es durà a terme a la Biblioteca Julià Cutiller una nova edició de “L’Hora del Conte”. El conte escollit és “En Bum i el tresor del pirata” i l’acte anirà a càrrec de la companyia Homenots.


El pregó de la Festa Major d’enguany anirà a càrrec de l’associació sociocultural Dones d’Arreu, que han presentat un petit tastet de com anirà l’acte.

 

El pregó serà el divendres 2 de juny a les 19h a la Plaça de Catalunya. 

Divendres, 26 Maig 2017 20:17

Casal d'estiu de Pauher School

Com cada any per aquestes dates Pauher School presenta el seu Casal d'Estiu. Aquest any l’eix conductor són els dibuixos animats.
L’objectiu d’enguany és oferir un casal dinàmic i ple d'activitats pensades perquè els nens puguin gaudir de l’anglès d'una manera fàcil i divertida a on participin activament i així potenciar l'ús de l'idioma.
El Casal comença el 26 de juny i acaba el 18 d’agost. En aquest ventall de dates es poden escollir les setmanes, o fer tot el curs sencer, matí o tarda. Les inscripcions ja estan obertes.

Per més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació o a http://www.pauherschool.cat/


El proper dissabte 27 de maig la Residència Josep Baulida ha programat una jornada de portes obertes amb activitats des de les 10.30h del matí fins a mitja tarda.
Durant tot el dia es podrà visitar l’exposició dels treballs dels residents.

Per a més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació. 


El divendres al vespre el grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya a Llagostera va fer l’acte de balanç del segon any de mandat omplint la sala de Can Roig.
En un clima d'absolut respecte cap a les altres formacions, Esquerra va explicar les aportacions del grup a la política municipal, amb un total de 15 mocions presentades.
Acabada la presentació de la feina feta, i després de posar especial èmfasi en les mocions encaminades a una millora del medi ambient, el meteoròleg Tomàs Molina va fer una amena i profunda reflexió sobre cap a on va el nostre planeta si no som capaços de canviar la nostra relació amb el nostre entorn.


ERC Llagostera realitzarà el proper divendres 19 de maig a les 20.30h al Centre Cultural de Can Roig un acte per valorar la feina feta pel partit a l’Ajuntament de Llagostera.

Seguidament hi haurà una xerrada – col·loqui a càrrec del meteoròleg Tomàs Molina titulada “Com serà el temps i com serem nosaltres el 2025”

L’acte és obert a tothom. 


Dimecres, 17 Maig 2017 17:13

Vermut electrònic

El proper diumenge 21 de maig a les 12h s’ha organitzat al bar El Set un vermut per posar-se en forma per la Festa Major que ja s’acosta.