ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Elena Trullàs
Elena Trullàs

Elena Trullàs

Dilluns, 03 Novembre 2014 09:17

Fes-te soci dels Gol*fus!!

La Unió Esportiva Llagostera ha aconseguit una gran fita; jugar a la Lliga Adelante. Per això, necessita tot el suport de l'afició, per seguir fent història! Fes-te sòci dels Gol*fus i anima de valent aquest equip guanyador.

Per més informació sobre altes de soci podeu trucar al 609 982 862 o visitar els següents locals: Bar Cafeteria Plan B, Bar El Centre, Cafeteria Cal Negre, Swing Cafè, Pub l'Enrenou i Bar Modoni.

Divendres, 03 Octubre 2014 09:16

Fes-te soci dels Gol*fus!!

La Unió Esportiva Llagostera ha aconseguit una gran fita; jugar a la Lliga Adelante. Per això, necessita tot el suport de l'afició, per seguir fent història! Fes-te sòci dels Gol*fus i anima de valent aquest equip guanyador.

Per més informació sobre altes de soci podeu trucar al 609 982 862 o visitar els següents locals: Bar Cafeteria Plan B, Bar El Centre, Cafeteria Cal Negre, Swing Cafè, Pub l'Enrenou i Bar Modoni.

Diumenge, 02 Novembre 2014 17:43

Derrota a casa contra el Real Racing

El duel entre dos equips de la zona baixa de la classificació va acabar amb mal resultat pel Llagostera que va perdre 0 a 2 al Municipal de Palamós – Costa Brava. Al minut 32, David Concha va marcar el primer gol del partit, que va enfonsar força als locals. Després del descans, el Llagostera es va presentar força més ofensiu però en un contraatac al minut 85, Koné va marcar el segon gol dels visitants. Podeu llegir la crònica sencera aquí.

Font: U.E. Llagostera


Divendres, 31 Octubre 2014 13:08

Passatge del Terror

El dissabte 1 de novembre, dia de Tots Sants podreu gaudir a partir de les 18h del Passatge del Terror  situat al Parc de l’Estació. A més a més, a les 17h s’ha organitzat un taller de carabasses amb un concurs final.


El dijous 30 d’octubre, l’Assemblea de Llagostera ha organitzat a la Llar dels Jubilats una xerrada sota el títol “Les pensions i el futur dels nostres fills i néts” a càrrec de Pere Gavarra, membre del Cercle Català de Negocis. L’acte començarà a les 17.30h amb la projecció del documental “Història d’un futur”. Paral•lelament, Llagostera per la Independència també ha organitzat una conferència pel dissabte 1 de novembre a les 17h titulada “La independència és per tothom” a càrrec de Sira Kande.

Per més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació.


Dimarts, 28 Octubre 2014 20:35

Per Tots Sants, dolços de botifarra dolça!

El Gremi de Carnissers i Xarcuters Artesans de les comarques gironines presentarà al VOL Espai Gastronòmic un nou producte elaborat amb botifarra dolça, com a resultat de la feina de recerca i innovació que duu a terme el col•lectiu. La presentació es farà en forma de degustacions el dissabte, 1 de novembre, entre les 11 del matí i les 6 de la tarda.
A partir de les 11 del matí es faran presentacions d’1/4 d’hora de durada a grups d’un màxim de 25 persones. S’explicarà l’origen del producte gràcies a la tasca d’innovació que es duu a terme des del col•lectiu dels carnissers i se’n farà una degustació acompanyada d’una copa de cava.
Es tracta d’una reinterpretació feta pel col•lectiu de carnissers d’un producte molt tradicional elaborat amb una base de botifarra dolça i del que se’n poden fer múltiples versions en funció dels complements que es facin servir sobre la base original.
La Carnisseria – Xarcuteria Carns Esteve de Llagostera forma part de la iniciativa i us convida a tots a assistir a aquesta degustació tant innovadora i interessant.


L’empresa Piscines Sant Feliu participa amb un estand propi a la 53ena edició de la Fira de Mostres de Girona del 29 d’octubre al 2 de novembre. L’empresa presenta i exposa diversos productes amb importants descomptes en aparells de climatització de piscines i hidromassatges, entre d'altres.
Per més informació podeu consultar el seu web http://www.piscinassantfeliu.com/


Dimarts, 28 Octubre 2014 18:50

Xerrada literària amb Rafel Nadal

El dijous 30 d’octubre a les 21.00h l’escriptor Rafel Nadal farà una conferència a la Biblioteca Julià Cutiller on parlarà sobre les seves novel•les “Quan érem feliços” i “Quan en dèiem xampany”.


Amb l'objectiu d'elaborar un pressupost adaptat a les necessitats i reptes de Llagostera, s'ha organitzat un procés participatiu que permeti complementar els criteris polítics i tècnics amb la recollida de propostes ciutadanes. Per fer-ho l’Ajuntament ha organitzat un taller participatiu per debatre i recollir propostes formulades pels ciutadans que hi vulguin participar. L’acte tindrà lloc el proper dimecres 12 de novembre a les 21 hores a la sala polivalent del centre cultural Can Roig. Pels que no puguin assistir al taller o vulguin avançar les seves propostes i suggeriments s’ha habilitat un formulari online estructurat en 4 grans àmbits que fan referència a persones, urbanisme i medi ambient, economia i promoció de Llagostera. El formulari, accessible des de llagostera.cat estarà operatiu fins dilluns 10 de novembre a les 15 h. Durant la sessió de recollida de propostes, el Regidor d’Hisenda i Participació ciutadana, Ramon Soler donarà compte del grau d’execució de les propostes ciutadanes incorporades en el pressupost del 2014.


L’aula “Reaprèn” de Llagostera ha iniciat la seva activitat amb total de 20 persones inscrites que s’han matriculat al Graduat en Educació Secundària, als cicles formatius o bé al Curs per a preparar la prova d’accés a cicles de Grau Superior.
Amb aquest nou servei s’ofereix la possibilitat de fer formació reglada a Llagostera. L’aula per a persones adultes, situada a la Casa de les Vídues, disposa dels recursos idonis per a formar-se: ordinadors amb connexió a internet, material de consulta i el suport d’un educador que guia i assessora els alumnes al llarg del procés d’aprenentatge.
Entre l’oferta formativa prevista pel curs 2014-2015 hi ha el Graduat d’Educació Secundària (GES), diversos cicles formatius de grau mitjà i grau superior, el Curs de preparació per a la prova d’accés a cicles de grau superior i cursos de reforç de llengua catalana.
Tots els cursos s’ofereixen a través de l’Institut Obert de Catalunya (IOC).
Per més informació podeu consultar el web http://www.llagostera.cat/reapren