ELPOLLTV

Div14052021

Back Estàs aquí:Inici Activitats

Activitats

Els llagosterencs Eduard Comas, Alba Barceló, Josep Maria Codina i Paula Pozo han presentat aquest dissabte el seu projecte poètic realitzat gràcies al micromecenatge de la plataforma Verkami.

A la presentació hi ha participat Germán Bartolomé, editor d’El punt volat, i els músics Artur Comas i Ester Turon. L’acte ha tingut lloc a la Plaça Catalunya, en el marc de la programació de les activitats de Sant Jordi organitzades per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Llagostera. Es tracta d’un treball que consta de 15 poemes de l'Eduard Comas, il·lustrats per l'Alba Barceló; i 15 d'en Josep Maria Codina, il·lustrats per la Paula Pozo. Els poemaris es diuen, respectivament, Cova i guaret i La boca de la ferida.

L’objectiu inicial que s’havien proposat els impulsors era fer un tiratge de 150 exemplars, però la bona rebuda els ha permès doblar la tirada del llibre. En poc més de 14 hores van aconseguir el finançament per fer realitat el projecte. El llibre es pot adquirir a les llibreries al preu de 15 €.


Diumenge, 17 Novembre 2019 17:10

El Giroestany desfila pels carrers de Llagostera

Publicat per
Llagostera ha acollit aquest diumenge la Trobada de Gegants Giroestany on hi han participat les colles geganteres de Cassà de la Selva, Banyoles, Celrà, Campllong, Sarrià, Salt, Santa Eugènia i Caixa de Trons de Girona.

La Colla Gegantera de Llagostera, s’ha ocupat de l’organització i ha dedicat el ball final de gegants a la Lorena Muñoz, membre de la Colla Gegantera de Llagostera que ens va deixar el passat mes de febrer.

En representació de l’Ajuntament, el regidor de Cultura Enric Ramionet i la presidenta de la Colla Gegantera; Marta Bueno, han lliurat una detall commemoratiu a totes les colles participants.

El Giroestany s'ha iniciat al Parc de l'Estació i ha finalitzat al Parc de l'U d'octubre, després de desfilar pels carrers de Llagostera.

Diumenge, 13 Octubre 2019 08:33

Més bolets i menys gent

Publicat per
Aquest podria ser el resum de la Fira del Bolet d’enguany. Tot i que el gruix de les activitats van tenir lloc dissabte, divendres va començar la programació amb una demostració de cuina asiàtica amb productes ecològics i de proximitat, a càrrec dels cuiners Martí Rosàs del restaurant Ca la Maria i Sergi Ortiz de l’Antic Forn de Cervera, el lliurament de premis i un Tastet Gastronòmic amb diversos plats cuinats amb bolets. El premi Ou de Reig 2019 va ser per l’exalcalde Fermí Santamaria.

Dilluns, 18 Desembre 2017 21:20

Nova edició del Mercat de Nadal

Publicat per
Llagostera ha celebrat aquest dissabte la vint-i- unena edició del Mercat de Nadal.
Dilluns, 31 Juliol 2017 07:45

Sardinada petanquera

Publicat per
El Club Petanca Llagostera ha celebrat aquest cap de setmana la sardinada petanquera. L’acte ha tingut lloc a les instal·lacions de la Canyera on s’ha realitzat un campionat entre els participants.
Dilluns, 10 Juliol 2017 08:01

Sant Cristòfol esquiva la pluja

Publicat per
Tot i l'amenaça de pluja finalment s'ha pogut celebrar la festivitat de Sant Cristòfol a Llagostera. Uns 150 vehicles, entre motos, quads, cotxes i camions, molts d'ells engalanats per a l'ocasió, han desfilat pels carrers del municipi.
Dilluns, 19 Juny 2017 08:07

Sol i calor a la desena Festa del Segar

Publicat per
El col·lectiu de Segadors i Segadores de Llagostera ha celebrat aquest dissabte la desena edició de la Festa del Segar. A diferència de l’any passat on la festa va quedar aigualida per la pluja, enguany el sol i les altres temperatures han permès celebrar totes les activitats, en especial la demostració de diverses modalitats del segar.

La mainada del poble s’ha acomiadat de la Festa Major amb l’espectacle infantil “A quant va la mel?” a càrrec de la companyia “La Tresca i la Verdesca”. Petits i grans han jugat amb les cançons i activitats que proposaven els presentadors.
L’animació infantil ha clos amb la tradicional xocolatada.


Diumenge, 21 Maig 2017 10:20

Monuments megalítics de Llagostera

Publicat per
Emmarcat dins dels actes del Maig Megalític, Llagostera ha celebrat aquest cap de setmana la xerrada “Monuments megalítics de Llagostera”. La xerrada ha tingut lloc al centre d’Interpretació Can Caciques a càrrec de Xevi Niell, arqueòleg expert en el megalitisme.

Els conjunts megalítics de les Gavarres, de l‘Ardenya-Cadiretes i de l‘Albera Cap de Creus formen part des de l‘any 2015 de les Rutes Megalítiques Europees, itinerari cultural del Consell d‘Europa.

El Consell Comarcal de l‘Alt Empordà i els Consorcis de les Gavarres i de l’Ardenya-Cadiretes són els ens coordinadors del projecte Maig Megalític amb el suport dels ajuntaments i entitats col·laboradores. També formen part d’aquest grup de treball la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Barcelona i la Universitat de Girona. Es compte també amb el suport del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.


Dissabte, 04 Març 2017 20:03

Per carnaval tot s'hi val!

Publicat per
Llagostera ha celebrat aquest dissabte una nova edició del carnaval infantil. Les activitats han començat a les 10 del matí al Casino amb una xocolatada gratuïta per a tots els nens i nenes disfressats.

Pàgina 1 de 14

FACEBOOK