ELPOLLTV

Dis15062024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Previsions astrològiques del 17 al 23 de maig de 2024
Divendres, 17 Maig 2024 22:12

Previsions astrològiques del 17 al 23 de maig de 2024

Publicat per  Roser Bona / AMIC
Valorar aquest article
(0 Vots)
Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): Pots sentir la necessitat de controlar les teves paraules perquè has après que la precipitació i parlar de més, t'acaben perjudicant. Compte amb l'excés de velocitat.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): Podries emprendre una acció guiada per pensaments negatius o pel desig de venjança. Tens plans futurs pel sector laboral i que vols dur a terme contra totes les adversitats.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): PER MOLTS ANYS! El Sol entra al teu signe i comença un nou període vital. Inicies el nou any amb dubtes i amb algunes inquietuds pel futur econòmic i et mostres prudent.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): La irritabilitat pot créixer davant algunes coses que no surten com voldries. Augmenten les amistats femenines. El contacte amb persones més joves pot resultar enriquidor.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): Coneixes una persona amb qui renoves l'esperança de viure l'amor. No et precipitis i gaudeix del moment. Si fas esport, vas més enllà i t'interesses per la competició.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): Vas deixant enrere algunes angoixes. El Sol transita per la Casa X i si a l'àmbit laboral no et sents satisfet, cercaràs una altra feina o com millorar la que ja tens.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): Etapa de transformacions vàries, des de renovar els mobles a canviar les conviccions. Algú pot intentar abusar de la teva confiança i hauràs de posar límit i distància.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): S'activa el sector material i pots fer una inversió com ara comprar un habitatge o apostar per un negoci. Si has viscut una situació tensa amb un familiar, passes pàgina.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): El Sol entra a Casa VII i augmenta el teu protagonisme. Ets ben rebut i considerat allà on vas. Bon moment per posar energia en la difusió d'un projecte o per trobar parella.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Cerques un millor tractament o uns hàbits més adequats per la teva salut. Si et sents decebut amb una persona, potser serà millor seguir el teu camí i no esperar res més.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): T'agradaria alliberar-te de persones que no et deixen mostrar tal com ets. Si havies decidit deixar algun vici, podries fer-te enrere i esperaràs a un millor moment.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Alguna cosa et fa rum-rum i no et deixa tranquil. Potser cal posar energia en altres assumptes. Vigila els missatges de mòbil o e-mail, perquè poden intentar estafar-te.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.