ELPOLLTV

Dij13062024

Back Estàs aquí:Inici L'ull de poll Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Diumenge, 23 Agost 2015 14:25

Ha mort Lluís Flotats

Ha mort Lluís Flotats de 47 anys, parella de Núria Belbel Portella. La cerimònia civil serà el dilluns dia 24 d’agost a les 12 del migdia a la Sala de cerimònies del Tanatori de Llagostera.
Diumenge, 23 Agost 2015 09:30

Dinar de la quinta llagosterenca del 1950

Si has nascut l’any 1950 i tens ganes de celebrar-ho no et pots perdre el dinar que tindrà lloc el proper 4 d’octubre al restaurant Mas Ros. Els interessats han de fer un ingrés de 35 euros, abans del 30 de setembre, al 2100 0083 83 0101828366 (La Caixa).

Els organitzadors de la Sardinada popular, prevista per aquest vespre, han decidit traslladar-la al local polivalent per la possibilitat de pluja.

Divendres, 21 Agost 2015 09:19

País Km0 a Llagostera

El magazín televisiu i radiofònic 'País km 0' de La Xarxa de Comunicació Local, farà parada a Llagostera el proper dimarts 25 d’agost. El programa s’emetrà en directe des de la Plaça Catalunya. De les 11 a les 13 h es farà el programa de ràdio i de les18 a les 20h el programa de televisió que es podrà veure en directe per TV Girona i una trentena de televisions locals de tot Catalunya. Al finalitzar el programa, a partir de les 20 hores el programa radiofònic l’Espiadimonis recorrerà el nucli antic de Llagostera amb en Met i la Charlotte.

El mas Roig II de Llagostera, que acull el Centre d'Interpretació i la Sostenibilitat, és, ara mateix, una de les poques illes autosuficients energèticament de la demarcació de Girona. Un far, i mai millor dit, pel que fa a nodrir-se i alimentar-se de llum del sol, per demostrar que un altre món més ben gestionat és possible. Així ho destacava aquest dilluns el diari El Punt Avui. Podeu accedir a l'article des d'aquí.

Protecció Civil de la Generalitat ha activat l’Alerta del Pla especial d‘emergències per inundacions a Catalunya INUNCAT per la previsió d’un front de pluges intenses que aquesta tarda afectarà la meitat nord-est de Catalunya amb especial intensitat a les comarques gironines. Es demana a la població que prengui mesures d’autoprotecció, especialment en la conducció, seguint els consells del Servei Català de Trànsit. A més, netejar desguassos i embornals de fulles seques i brutícia pot evitar moltes petites inundacions de baixos, pàrquings i patis interiors. També és molt important evitar aparcar vehicles en rieres i zones inundables allà on pugui ploure. Podeu consultar els consells de Protecció Civil des d'aques enllaç.

Dimarts, 11 Agost 2015 21:07

Ha mort Fuensanta Pedraza Puertas

Ha mort Fuensanta Pedraza Puertas de 79 anys, vídua de Manuel Peralta Pérez. La cerimònia religiosa serà el dijous dia 13 d’agost a les 5 de la tarda a la Parròquia de Llagostera.

L’Associació Astronòmica de Girona instal·larà aquest dimecres el seu camp d’observació al Mas Roig II de Llagostera, on a partir de les 21:00 es podrà observar, si es compleixen les previsions, la pluja de meteors dels Perseids, popularment conegudes com a llàgrimes de Sant Llorenç. “Per a observar la pluja d’estels no cal cap instrumental específic. Podeu gaudir-les a ull nu, estirats a terra en un indret ben fosc i ben abrigats, i podeu fer fotografies de gran camp del cel nocturn, per intentar capturar les traces lumíniques dels meteors” tal i com explica el president de l’Associació Astronòmica de Girona , Rafael Balaguer. L’activitat al Mas Roig II, està oberta a tothom i és gratuïta. Podeu consultar més informació al web www.astrogirona.com

Coincidint amb Santa Maria, el Casal Parroquial Llagosterenc celebra la seva festa el proper 15 d’agost. Com a novetat enguany s’ha organitzat una cursa de 5 quilòmetres a les 10 del matí des del Parc de la Torre. Els actes de la Festa del Casal començaran a dos quarts de sis de la tarda amb una concentració a les instal·lacions de l’entitat i una missa al paratge de la Mare de Déu. A partir de les 7 tindrà lloc el tradicional festival a càrrec d’infants, joves i monitors al Teatre del Casal. La festa finalitzarà amb un sopar de germanor i animació musical. Pel sopar cal portar, plat, got i coberts.

Una actuació de la Policia Local de Llagostera acaba amb un detingut i dues persones denunciades, totes elles de nacionalitat peruana, que suposadament es dedicaven a robar carteres al mercat setmanal. Les tres persones tenien antecedents penals. Els fets van passar aquest dijous quan agents de paisà de la Policia Local de Llagostera, van identificar una persona sospitosa d'haver robat dues carteres a dues dones que es trobaven comprant al mercat. Els agents van seguir l'home, fins a l'avinguda Gironès, on l'esperaven dues persones més dins d'un vehicle. Els agents van identificar els tres homes i escorcollar el vehicle on van trobar-hi diverses perruques i peces de roba que, suposadament, utilitzaven per anar-se canviant i passar desapercebuts durant la seva estada a Llagostera. A una de les tres persones li constava una ordre de detenció per diversos robatoris a Barcelona. Durant l'escorcoll, els agents van recuperar 100 euros en bitllets de 20 que coincidien amb la quantitat denunciada per les dones que havien patit el robatori. Des del passat mes de juliol la Policia Local ha incrementat la vigilància al mercat, coincidint amb l'època estiuenca, on solen augmentar aquest tipus de furts. La persona detinguda va ser posada a disposició judicial i els altres dos homes van ser denunciats per un delicte de furt, segons va informar el sergent Joan Linde.