ELPOLLTV

Dil17062024

Back Estàs aquí:Inici Notícies

Notícies

Dimarts, 03 Novembre 2015 18:11

Xoc frontal entre dos vehicles a la C-65

Publicat per
Dues persones han resultat ferides de gravetat en un xoc frontal entre dos turismes a Llagostera. L’accident ha tingut quant passaven pocs minuts de les cinc de la tarda al punt quilomètric 13 de la carretera C-65. Fins al lloc del sinistre s’hi han desplaçat diverses dotacions dels Mossos d’Esquadra, Bombers, Policia Local així com dues ambulàncies del SEM i un helicòpter. L’accident ha provocat importants retencions en ambdós sentits de la marxa i a l’interior del nucli urbà de Llagostera on han estat desviats els vehicles.
Dilluns, 02 Novembre 2015 08:00

La segona edició de la Llagostrail escalfa motors

Publicat per

Desprès de l’èxit de participació de l’any passat, els organitzadors de la llagostrail Ridaura ho tenen tot a punt per celebrar el proper 15 de novembre la segona edició. La Llagostrail Ridaura és una cursa de mitja muntanya permet transcorre pel cor de la part alta de la Vall del Ridaura, una zona molt coneguda pels llagosterencs però que suposarà una agradable sorpresa per a tots aquells que s’atreveixin a participar-hi. La cursa apta per a tots els públics, està organitzada pel Bell-Matí Trail amb la col·laboració del Patronat d’Esports de l’Ajuntament de Llagostera i de molts voluntaris que s’han ofert per a promoure les activitats a la muntanya des del vessant més esportiu. Per a més informació i inscripcions podeu consultar el web www.bellmati.cat

Protecció Civil de la Generalitat ha posat en alerta els plans INUNCAT i PROCICAT davant les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya que indiquen l’arribada d’un front actiu que portarà pluja abundant i fortes ventades a tot el territori. Davant d’aquesta situació les autoritats demanen a la població prudència i fer cas dels consells i recomanacions de seguretat.

Diumenge, 01 Novembre 2015 07:42

Ambientació musical al cementiri municipal

Publicat per

Aufuce, amb la col.laboració de l'Ajuntament de Llagostera, ha organitzat aquest matí una ambientació músical de corda al cementiri municipal amb motiu de la diada de Tots Sants. Durant tot el matí la música ha acompanyat als familiars i amics dels difunts.

Divendres, 30 Octubre 2015 10:42

Ple ordinari del mes d'octubre

Publicat per

Amb els vots favorables de l’equip de govern, l’abstenció d’Alternativa per Llagostera i el vot contrari d’Esquerra Republicana, aquest dimecres 28 d’octubre, s’ha aprovat inicialment, la modificació de les ordenances fiscals pel 2016. 

El Bell-Matí Trail Llagostera és el tercer equip llagosterenc que ha confirmat la seva participació a la Trailwalker del 2016. L’equip està format per Carles Díaz, Jordi Valverde, Nil Fürst i Patrick Blariau amb el suport logístic de Laura Funosas i Fàtima Vila. Els tres equips llagosterencs organitzaran actuacions conjuntes per tal de recollir fons, que aniran íntegrament destinats a Intermon Oxfam.

Dijous, 29 Octubre 2015 13:00

El Butlletí número 32 ja és a les llibreries

Publicat per
Ja ha sortit a la venda el número 32 de la revista local El Butlletí. En aquesta ocasió hi destaquen l'entrevista a Gerard Cabarrocas -resident a Hèlsinki- a la secció de Llagosterencs arreu del món, Josep Montiel al Racó dels Artistes, la trajectòria professional d'Albert Sàbat i les incorporacions de Sergi Miquel i l'Adrià Guinó a la secció d'opinió. Trobareu el Butlletí a les llibreries de Llagostera.

L’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Llagostera ha organitzat uns tallers destinats a millorar el benestar físic i emocional de les dones.

En total s’han programat 7 tallers, on es treballarà el benestar físic i emocional amb el ioga, el llenguatge del cos, el descobriment personal dels talents, la Dansateràpia, la Músicoteràpia, la Risoteràpia i la gestió de les emocions.

Els tallers són gratuïts i estan programats pels propers mesos de novembre i desembre i compten amb la col·laboració de l’Institut de les Dones de la Generalitat de Catalunya.

Les inscripcions es podran fer els dies 29 d’octubre i 3 i 4 de desembre de 2015, de 9h a 14h a l’Oficina La Farinera (Pg. Romeu, s/n).

Més informació a llagostera.cat

Dimecres, 28 Octubre 2015 07:32

Qui diu que no es fan bolets?

Publicat per

Segurament no estem davant la millor temporada de bolets, però de bolets se’n fan. Podeu preguntar-ho al llagosterenc Miquel Barceló que ens envia aquestes fotografies. Aprofitem l’ocasió per recomanar-vos el web Temporada de Bolets, de la Generalitat de Catalunya on trobareu consells i recomanacions per anar a caçar bolets. Podeu accedir al web des d'aquí.

Dilluns, 26 Octubre 2015 09:25

Els Bombers rescaten un gos de dins d'un pou

Publicat per
Els bombers de la Generalitat han rescatat aquest cap de setmana un gos que havia caigut a l’interior d’un pou a Llagostera. Els fets van passar diumenge al migdia, quan per causes que es desconeixen un gos, que passejava amb els seus amos, es va precipitar dins el pou de Can Carreras. Els propietaris del gos van trucar al 112 i els bombers van poder rescatar, sa i estalvi, el gos.