ELPOLLTV

Div07062024

Back Estàs aquí:Inici Comerç

Comerç

Dimarts, 14 Octubre 2014 12:26

Es busquen models!

Publicat per

La Unió de Botiguers de Llagostera està preparant la segona edició del Showroom per promocionar la moda de la nova temporada d’hivern. Una de les activitats del Showroom és una desfilada de models, per això, durant tot el mes d’octubre busquen nens i nenes de 3 a 14 anys i nois i noies de15 a 35 anys per fer de models per un dia.
Les inscripcions es poden fer a La Botigueta, i un cop acabat el període d’inscripcions es sortejaran els candidats segons les necessitats de cada comerç.


 

La multinacional de moda Inditex, ha inaugurat a Llagostera una nova botiga de la marca Massimo Dutti emmarcada dins del seu programa d’integració social “for and from”.

 

Divendres, 12 Setembre 2014 19:39

Obre a Llagostera La Vida

Publicat per

Ahir al matí es va inaugurar un nou establiment a Llagostera: La Vida. El local és un nou concepte de negoci, ja que és una cafeteria i alhora és una botiga de llanes.

A més a més, hi ha un espai reservat pels més menuts.
Podeu apropar-vos-hi al Passeig Pompeu Fabra nº 36.


 

 

 

Dimarts, 02 Setembre 2014 09:43

Aprèn idiomes a Pauher School

Publicat per

Un altre any escolar comença, donant pas a una nova oportunitat de posar-te a punt amb els idiomes. No importa l’edat, els objectius o el temps que tinguis, a Pauher School segur que tenen el grup just, la classe adequada i l’horari perfecte per tu. Ofereixen diferents opcions de cursos d’anglès, francès i italià d’acord als teus interessos i disponibilitat.

Per què a PAUHER SCHOOL?

Pel seu ensenyament presencial i personalitzat. Perquè tenen una gran diversitat d'horaris, així pots triar el que millor s'adapti a les teves circumstàncies. Perquè tu decideixes a quin ritme i perquè sempre estan disposats a ajudar-te. Pels seus serveis complementaris. Pels 24 anys dedicats a l'ensenyament d'idiomes.

Per més informació pots consultar el cartell adjunt a continuació.

Per apuntar-te o rebre més informació visita’ls al Carrer Constància,1 • Baixos per assessorar-te de forma personalitzada. Si ho desitges, també pots trucar al 972 80 51 63 o escriure’ls a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.


Electrodomèstics Codolar, l’establiment que va obrir al carrer Camprodon durant la festa major de Llagostera del 1977, ha passat a formar part d’Euronics, la cadena d’electrodomèstics més gran d’Europa.

Pertànyer a aquest grup, que és el primer comprador d’Europa, els permetrà oferir els millors preus del mercat europeu, amb més varietat de productes i el servei de sempre, que inclou portar els productes a casa.

Podeu trobar-los al carrer Camprodon, 11 de Llagostera, a més del Facebook, el Twitter, el correu electrònic i la pàgina web (euronicscodolar.blogspot.com).


 

El passat dilluns va obrir al poble una nova botiga de moda, ‘Roba i Moda Alejandra’; un nou concepte de botiga de roba. En aquest establiment hi trobareu des de pantalons, camises, polos, pijames, roba interior i un llarg etcètera per totes les edats i gèneres, per 15€ o menys!

La particularitat de la botiga és que el preu màxim dels articles és de 15€!

Podeu passar a veure l’àmplia gamma d’articles de moda al carrer Angel Guimerà, nº 7.


 

 

 

 

 

Dimecres, 20 Agost 2014 11:57

Obre la Rostisseria El Raconet

Publicat per

 El divendres 22 d’agost s’inaugura al Carrer Ganix, 46 de Llagostera la Rostisseria El Raconet. Especialitzats en fer menjar per la gent gran i portar-lo a domicili, a El Raconet la cuina és casolana i molt elaborada.

Hi trobareu pollastres, conills a l’ast i altres plats per emportar com canelons, vieires gratinades o vedella amb bolets a uns preus molt assequibles.  A més a més, ofereixen menú de dimarts a divendres per només 5,50€.
 
Animeu-vos a provar la cuina casolana d’El Raconet, el divendres estarà obert de 11h a 17h!
L'horari habitual serà de dimarts a divendres de 8h a 16h i els caps de setmana de 10h a 16h.


 

Dimarts, 19 Agost 2014 09:59

Babel presenta la nova oferta acadèmica

Publicat per

Després d'un primer any molt positiu, aquest curs 2014/2015 l’acadèmia d’idiomes Babel Llagostera no només ofereix els cursos estàndards sinó que amplia l'oferta.

Pels estudiants i professionals del turisme s’ofereix el curs d'Especialització d'Anglès Turístic i, per aquells que necessiten l'anglès durant els seus viatges de negoci i /o plaer, el Survival English. També oferiran cursos de conversa amb un professor nadiu un dia a la setmana i un curs de preparació del nivell C de Català. I per als alumnes de Batxillerat que tenen poc temps, el curs Communicate és ideal i a més a més ajuda a preparar les proves de les PAU.
Podeu trobar informació més detallada sobre els cursos a la seva pàgina web www.babellagostera.cat i al cartell adjunt a continuació.
Els alumnes de primària i secundària comencen les classes el dia 1 de setembre per anar escalfant motors després de les vacances. Inscripcions a partir del dia 25 d’agost.


 

La carnisseria - xarcuteria llagosterenca Carns Esteve, ha rebut per part de la Direcció General d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries de la Generalitat de Catalunya la qualificació d’empresa artesanal alimentària donada la gran varietat de productes d’elaboració pròpia que ofereixen. A Carns Esteve s’hi poden trobar qualsevol tipus d’embotits artesans, així com  patés, botifarres o plats preparats d’elaboració pròpia.

Dimecres, 23 Juliol 2014 13:34

Nova direcció al Bar La Canyera

Publicat per

Amb una àmplia terrassa, el Bar La Canyera ofereix dinars i sopars amb un ampli horari de cuina.
A més a més, el proper dissabte 26 de juliol hi haurà un taller de bellesa gratuït sobre el tractament de la pell.
Per més informació sobre el local podeu consultar el seu facebook.
Passeu-hi a fer un mos al carrer Hortènsia de Llagostera!