ELPOLLTV

Dis30052020

Back Estàs aquí:Inici Notícies

Notícies

Dins del procés de reobertura gradual de les seves oficines d'atenció al client, Aqualia a reobert aquesta setmana l'oficina d'atenció al client de Llagostera, situada al carrer Consellers. La companyia apel·la a la responsabilitat dels usuaris perquè acudeixin únicament en aquells casos en els quals sigui estrictament necessari. Aqualia manté actius tots els seus canals d'atenció telemàtica que es poden consultar en la seva pàgina web (www.aqualia.com).

Les oficines s'han obert després d'un procés d'adequació de les instal·lacions i aplicació de totes les mesures de protecció i higiene necessàries recomanades per les autoritats sanitàries per a evitar riscos, tant per al personal dels serveis com per als usuaris.

L'atenció als ciutadans es realitza dilluns, dimecres i divendres de 9 a 13 hores, amb prioritat en l'atenció als majors de 65 anys, en la primera hora d'atenció al públic.

Aqualia recomana als clients la utilització de mascareta per a accedir a les oficines. Per a la higiene i protecció a l'interior de les oficines, l'empresa ha disposat dispensadors d'hidrogel, mocadors d'un sol ús i papereres especials. A més cal respectar els dos metres de distanciament físic indicat a les instal·lacions.

L'empresa agraeix als ciutadans que es desplacin només per a tràmits urgents i que per a la resta de les qüestions continuïn utilitzant les altres vies de comunicació i atenció disponibles. Des de l'inici de la crisi sanitària l'empresa ha reforçat els canals telemàtics d'atenció a l'usuari, Aqualia Contact, amb diverses vies de comunicació telemàtica: pàgina web, oficina virtual, Centre d'Atenció al Client (CAC), app (Aqualia Contact), i canal Twitter d'atenció al client (@aqualiacontact).

En un comunicat, Aqualia ha explicat que continuarà prestant el servei amb plena dedicació per a mantenir l'habitual nivell exigit pels seus clients. La companyia lamenta les incomoditats que la disposició provisional de les oficines, derivades de l'actual situació d'alerta sanitària, puguin ocasionar als usuaris del servei.

La reactivació de la zona blava a partir del proper dimarts 2 de juny, la possibilitat de rebre visites als familiars de la Residència Josep Baulida i la posada en marxa d’un procés participatiu i consultiu per repensar el mercat són algunes de les novetats destacades que ha explicat l’alcalde de Llagostera mitjançant un nou vídeo. L’alcalde s’ha referit també als 53 casos positius de coronavirus acumulats a Llagostera i ha demanant no relaxar-se ni abaixar la guàrdia, doncs els risc de contagi segueix present.
Dijous, 28 Maig 2020 17:33

Primer dia de Mercat a l'Avinguda de l'Esport

Publicat per
Amb la voluntat de donar cabuda a totes les parades habituals, el mercat setmanal de Llagostera s’ha traslladat a l’Avinguda de l’Esport.

Per primera vegada, després de la declaració de l’Estat d’Alarma el passat més de març, s’han pogut veure de nou parades de tot tipus de productes ja que fins ara només estava autoritzada la presència de parades d’alimentació.

Els grups Fok i Sotrac participen des d'avui i fins al 4 de juny en el concurs per escollir l'himne de l'Uni Girona, equip campió de la Lliga Femenina Endesa de la temporada 2018/2019 i que en aquesta ha jugat a l'Eurolliga, la màxima competició continental.

Les tres propostes més votades, de les deu que s'han presentat, passaran a la fase final, on un jurat format per representants del club decidirà quin serà l'himne oficial de l'Uni Girona.

Les votacions estan disponibles en línia. En el mateix espai web també hi podeu visualitzar totes les versions que s'han presentat. Només es permet un vot per persona i, per fer-ho, heu d'indicar el vostre correu electrònic.


Dimecres, 27 Maig 2020 11:55

La flor de la tomata

Publicat per
Aquí, teniu la flor petita, però també preciosa de la tomata.

Les flors són gairebé a totes les plantes, molt poques d'elles no floreixen o tenen flors estèrils perquè es reprodueixen d'altres formes. Normalment, la flor donarà lloc a una fruita, que després madurarà i formarà les llavors per poder-les tornar a sembrar i continuar el cicle de la vida vegetal.

A continuació, un poema ben curtet, d'Enric Casasses

. La tomaca

Ella es veia apassionada

ell s'hi veia apassionat

i ella va obrir la tomata

i ell hi va posar la sal

.

L’Ajuntament ha publicat el número 3 del full informatiu Llagostera Informa en el que es fa una crida a la ciutadania a mantenir carrers, places i parcs del municipi nets i en òptimes condicions. En el full, es recorda que no es poden tirar burilles, papers ni peles de pipes a terra, així com tampoc es pot escopir, defecar o orinar a la via pública. Així mateix, es recorda que s’ha de recollir la caca del gos, utilitzar les papereres correctament, cridar l’atenció a qui embruti a la via pública i avisar a la Policia Local de qualsevol incidència. De fet, l’ordenança de convivència ciutadana contempla sancions de fins a 150 euros per embrutir la via pública.

En l’actual situació d’excepcionalitat per la COVID-19, des del consistori també es recorda que les mascaretes sanitàries i els guants de làtex i nitril d’un sol ús no es poden reciclar i que cal llençar-los a la fracció de rebuig.


Dimarts, 26 Maig 2020 11:19

Avui a la tarda la Deixalleria romandrà tancada

Publicat per
Aquest dimarts 26 de maig la Deixalleria Municipal romandrà tancada a la tarda. Si hi heu d'anar aprofiteu el matí de 10 a 13 h.
Amb la voluntat de donar cabuda a totes les parades habituals, el proper dijous 28 de maig es traslladarà el mercat setmanal, del Passeig Pompeu Fabra a l’Avinguda de l’Esport.

Amb aquesta mesura es pretén d’una banda permetre que totes les parades, siguin del sector que siguin, puguin vendre els seus productes al mercat de Llagostera i al mateix temps, garantir les distàncies de seguretat entre les parades i les persones compradores.

Amb motiu de les restriccions en el marc de l’Estat d’Alarma fins ara només es permetia la venda de productes d’alimentació al mercat setmanal.

Les dimensions de l’emplaçament actual del mercat, al Passeig Pompeu Fabra, no són suficients per poder-hi encabir totes les parades i per aquest motiu s’ha optat per traslladar-lo a l’Avinguda de l’Esport, tal i com ha explicat l’alcalde de Llagostera Antoni Navarro.

El canvi d’ubicació es sotmetrà a valoració tant dels paradistes com dels veïns i ciutadania per tal de conèixer la seva opinió i si s’escau, incloure noves mesures correctores.

Des de l’Ajuntament s'ha agraït de nou la col·laboració del grup de voluntariat que cada dijous reparteix mascaretes, gel asèptic i dona indicacions i consells de seguretat a les persones que s’apropen al mercat.

El Casal d’Estiu 2020, organitzat pel Casal Parroquial Llagosterenc, obrirà a partir del dilluns 1 de juny i fins al dia 12 del mateix mes el període d’inscripcions. El Casal, la realització del qual estarà subjecta a l’evolució de la crisi de la COVID-19 i a les indicacions que donin els organismes competents amb relació a la situació actual, tindrà lloc del 29 de juny al 21 d’agost, en els torns de matí de 9 a 13 h i de tarda de 16 a 20 h, per a joves de tres a catorze anys.

Les inscripcions es podran fer a través del correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. adjunt ant el full d’inscripció degudament omplert i signat, una fotocòpia de la targeta sanitària i una fotocòpia del calendari de vacunes actualitzat. Els preus són de 150 euros el mes de juliol i 100 € l’agost per als socis, i 200 € el juliol i 135 € l’agost pels no socis. S’aplica un 10% de descompte pel segon o més fills. El pagament de la quota es pot fer del 20 al 26 de juny per transferència bancària al número de compte ES10 2100 8165 0623 0006 8588. Un cop ingressada la quota, caldrà enviar el resguard al correu electrònic del Casal.

Les places són limitades i s’assignaran per ordre d’inscripció. Caldrà que a cada secció hi hagi un número mínim d’inscrits. Per a qualsevol consulta, us podeu posar en contacte amb el director del Casal, en Sergi Morales, a través del número de telèfon 634 629 022 o al correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .


Diumenge, 24 Maig 2020 21:17

Petit incendi a tocar del carril bici

Publicat per
El llançament d’un petard podria ser la causa del petit incendi que aquesta tarda s’ha produït darrera del bosc de la torre, entre la riera Gotarra i el carril bici.

Fins el lloc dels fets s’hi han desplaçat tres dotacions dels Bombers, una ambulància del SEM i una patrulla de la Policia Local de Llagostera. El foc, ha aixecat una considerable columna de fum visible des de diversos indrets.

Des de l’Ajuntament de Llagostera es recorda que està totalment prohibit encendre foc des del passat 15 de març i fins al proper 15 d’octubre.


Pàgina 1 de 200

FACEBOOK