Back Estàs aquí:Inici Esports Bàsquet El CB Llagostera s'estrena a Tossa de la millor manera

Publicat per  Jun Ying
Valorar aquest article
(4 Vots)
El CB Llagostera s'estrena a Tossa de la millor manera Fotos: Jie Ying

Després de disputar una fase prèvia, formada per 12 equips, dels quals el CB Llagostera (Sènior Masculí) va poder guanya-los a tots en la primera volta; l’equip es va classificar entre els 4 primers per poder afrontar la promoció d’ascens a Campionats Sènior.
Aquest dissabte 22, l’equip llagosterenc s’ha estrenat a Tossa de la millor manera, guanyant (77-84) en un ambient hostil i el pavelló de gom a gom.
El primer període s’ha viscut amb gran tensió, degut a que els intercanvis en el marcador eren constants; fins al 13-14, que amb un triple de Sàbat i un altre d’Albertí, han col·locat el 13-20 al final dels primers 10 minuts.

En el segon període, el Llagostera ha gestionat i treballat de manera correcta amb el resultat a favor que tenia fins al minut 9, moment en què el Tossa s’ha col·locat per davant, 10 minuts més tard. Cazorla ha respòs amb una penetració i Maag, pel Tossa, amb triple, situant-se 2 punts per davant fins que Ortíz ha tornat a deixar les coses com estaven deixant el marcador a 34-35.
En els darrers 2 segons s’ha després la gran tensió acumulada dels jugadors i s’ha transformat en una picabaralla al ben mig de la pista, on el més perjudicat ha estat González, del Tossa, que sense haver jugat cap minut, ha estat desqualificat per dirigir-se de manera despectiva a un jugador llagosterenc. Llavors, el Llagostera disposava de dos tirs lliures i 2 segons per intentar augmentar l’avantatge; i així ha estat, al descans 34-39.
A la represa, ja amb els ànims més calmats, s’han vist minuts emocionants, i bones ocasions pels dos equips. Tot i així el Tossa ha fet més, i al final del tercer període el partit estava empatat a 56.
Ens esperaven 10 minuts intensos de bàsquet, on l’emoció estava assegurada.
Els primers 7 minuts han transcorregut amb un Llagostera més efectiu que el seu rival, amb un parcial de 7-12. A partir de llavors, una falta clara sobre Torrent, el jugador núm. 11 tossenc, ha perdut els papers i ha “engegat” al col·legiat, el que ha suposat la desqualificació d’aquest, i la segona del partit.
Aquests darrers 3 minuts s’han pogut veure fins a 44 tirs lliures, entre els dos equips. Però l’eficàcia del 50% (16/32) dels llagosterencs, han fet nul qualsevol intent del Tossa a posar-se per davant, que en el darrer minut ha anotat 3 triples, Nadal (2) i Fernández(1).

DADES:

• Eliminats: Tossa; 5 FP (Guthier, A. Capdevila, A. Capdevila, Díaz) ; DQ (González i Jarrillo) - Llagostera; 5FP (Ying).

• T3: Tossa; 11 Triples - Llagostera; 8 Triples.

• Tirs Lliures: Tossa; 10/28 - Llagostera; 26/48.

77 - ADET UA TOSSA (13+21+22+21); Gauthier (10), Fernández (17), J. Capdevila (11), A. Capdevila (4), Nadal (12) - Cinc inicial - González (0), Seifert (3), Jarrillo (2), Maag (7), Coris (2), Díaz (9).

84 - CB LLAGOSTERA (20+19+17+28); Cazorla (17), Torrent (4), Fumado (6), Bonmatí(12), Ying (9) - Cinc inicial Sàbat (10), Plana (0), Alberto (0), Ortíz (16), Albertí (9), Serrano (0).