Després de l’èxit de l’any passat, l’Ajuntament i l’Associació de Restaurants de Llagostera organitzen la segona edició de la Cuina dels Manaies. Emmarcada dins la programació de Setmana Santa, la campanya gastronòmica tindrà lloc del 10 al 22 d’abril a 8 restaurants del municipi.
Enguany els menús s’han traduït al llatí per aconseguir encara més un ambient romà.
Els preus dels menús oscil•len entre els 21 i els 70 euros i hi podeu trobar Cérvol estofat amb olives, castanyes i aroma de poniol, Cuixa d’ànec rostida amb prunes i poma o Peu de porc desossat i farcit de botifarra negra amb salsa de carn i vi dolç entre d’altres molts plats de temporada.
Els restaurants que hi participen són Els Tinars, El Carril, Can Cassoles, Ca la Maria, Can Panedes, Cal Degollat, Ca l’Artau i Mas Roure.
Podeu consultar els menús complets aquí.
Comentaris