ELPOLLTV

Dil27032023

Back Estàs aquí:Inici Activitats El G.E.Bell-Matí organitza la 35a edició de l’Aplec de Panedes coincidint amb la commemoració dels 50 anys de l’entitat
Dilluns, 18 Maig 2015 09:04

El G.E.Bell-Matí organitza la 35a edició de l’Aplec de Panedes coincidint amb la commemoració dels 50 anys de l’entitat

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

A 2/4 de 10 ha tingut lloc el  pregó de benvinguda a la plaça de l’ermita, la convocatòria del concurs de flors boscanes i s’ha donat pas a la missa solemne.

Durant el matí s’ha celebrat el 9é Campionat Mundial de Llançament de Rabassa i seguidament s’ha celebrat la Trobada de Pubilles de Panedes i l’elecció de la pubilla del 2015.

A les 14 hores s’ha donat inici a l’arrossada popular i abans de l’audició de sardanes a càrrec de la cobla La Principal de l’Escala, s’ha fet la recollida de rams i centres del concurs.

A les 19h s’ha donat per finalitzada la jornada amb el cant dels adéus.

Participants a la conversa

  • Convidat (Aplec)

    Permalink

    Moltes felicitats al Bell-Matí per la organització, impecable com sempre.
    Aquest any a més, hi havia l'atractiu de veure uns alls que caminaven despistats entre el públic habitual amb samarretes vistoses i que probablement varen descobrir Panedes i el Bell-Matí per primera vegada.
    Ara que han descobert l'Aplec, segur que l'any vinent hi tornaran a anar i no s'esperaran quatre anys a fer acte de presència.

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.