El restaurant Ca la Maria ha organitzat pel proper dissabte 27 de febrer un sopar amenitzat pel mag Danie’ls.
El restaurant ha preparat un menú degustació especial per l’ocasió:
Crema de carbassa i tòfona
Calçots i romesco suau
Garotes gratinades
Amanida de formatge de Sant Galderic madurat amb vinagreta de taronja i mostassa
Arròs de l’Estany de Pals amb espardenyes, cansalada i alls tendres
Peix d’escata amb terrina de trinxat i oli d’alls
Pilota trufada amb mongetes del ganxet
Pastís de formatge del Mas Borni de Llagostera amb melmelada de mòres
Xocolata i taronja en textures
FOSC Finca Parera DO Penedès cultiu ecològic
STARS Brut reserva Castell de Peralada DO Cava
Aigua Sant Aniol
Petit fours
Cafè ecològic Flor de Santos
Preu del menú: 50€.
Podeu reservar la vostra taula al 972 83 13 34 o a través del correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
A gaudir d’un bon sopar amb un bon espectacle!
Comentaris