ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici
Dissabte, 25 Febrer 2017 08:22

Sol i núvols prims

Publicat per  Rafael Balaguer
Valorar aquest article
(2 Vots)

De nou hem tingut una setmana molt tranquil·la, sense pluges, la pluja ens ha donat una treva aquests dies i les temperatures han estat gairebé primaverals en alguns moments.

 

Les temperatures màximes han arribat als 19 graus i han arribat a fregar els 20 al migdia. Però compte que les nits encara són fredes, i així hem tingut alguns matins amb tímides glaçades, amb temperatures de 0 graus o una mica per sota. L’ambient ha estat dominat pel Sol, però amb permís de les boires i també de la pols del Sahara que aquests dies hem tingut en suspensió sobre tota Catalunya i que ens ha deixat el cel ben marronós i enterbolit.

I aquest cap de setmana el cel no s’acabarà de decidir a estar serè del tot, divendres tindrem el cel molt tapat, i amb pluges que seran en forma de fang per la pols africana, però dissabte ja tindrem moltes clarianes i diumenge es taparia de nou una mica més.

Després de divendres les pluges es quedaran atrapades ben lluny de nosaltres, però encara les podríem veure sobre el mar a tocar de la costa, encara que no ens haurien de deixar precipitació a casa nostra durant el cap de setmana. Dissabte doncs tindrem un dia bàsicament serè, amb alguns núvols prims que aniran desfilant tranquil·lament. Les temperatures no seran tan càlides com dies enrere i es quedaran cap als 15-16 de màxima i 4 de mínima.

I el diumenge tindrem el cel una mica més tapat, sense pluja i amb intervals de núvols prims que aniran enteranyinant el cel i les temperatures es mantindran si fa no fa iguals.

I per a la setmana vinent, continuarem amb el cel més o menys tapat, amb intervals de Sol i de núvols densos i en principi sense pluges a la vista. Les temperatures es mantindran entre els 16 de màxima i els 4-8 de mínima.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.