ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Meteo Dissabte passat per aigua i diumenge torna la bonança
Divendres, 31 Març 2017 19:21

Dissabte passat per aigua i diumenge torna la bonança

Publicat per  Rafael Balaguer
Valorar aquest article
(1 Vot)

Quan hem superat ja la segona setmana de l’època més bonica de la llum, de la vida natural, la primavera, encara tenim algunes fuetades de temporal hivernal, estació que encara es resisteix a abandonar-nos.

 

Les temperatures mínimes encara són fresques a primera hora del matí, aquest dies han baixat per sota dels 2 graus arreu i en alguns indrets han fregat la glaçada. Han estat dies d’amplitud tèrmica acusada, doncs al migdia les màximes s’han enfilat fins al 23 graus.

El cap de setmana passat a més vam tenir un bon episodi de precipitació, que ens va deixar prop de 35 litres per metre quadrat i fort temporal de llevant, la resta de dies però, el Sol ha dominat el cel.

I aquest cap de setmana la mala passada meteorològica torna a la càrrega i novament tindrem un cel ben ennuvolat, encara que els núvols no seran tan densos com fa uns dies. Però sí que també ens donaran pluja, que no seria tan intensa en cap cas com la de la setmana passada, podrien acumular-se un 15 l/m2 arreu, però la pluja seria pausada, sense grans tempestes, la pluja ens visitaria el migdia-tarda de dissabte.

Així que dissabte tindrem un dia ben tapat, amb intervals de núvols densos que arribaran des de l’oest, i podem tenir pluja durant la tarda. Les temperatures no seran tan altes com dies enrere, tindrem entre 7 i 14 graus.

El diumenge el panorama començarà a canviar de nou i les temperatures començaran a pujar, fins als 20 de màxima, tindrem moltes més estones de sol i ja no plouria.

I la setmana vinent ja es recuperarien amb força les temperatures i tornaran a superar-se els 20 de màxima i es suavitzaran les mínimes, que aniran pujant paulatinament i no tindrem pluges, amb domini del Sol.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.