ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Meteo Arriba la tardor amb una recuperació de les temperatures
Dissabte, 23 Setembre 2017 07:45

Arriba la tardor amb una recuperació de les temperatures

Publicat per  Rafa Balaguer
Valorar aquest article
(3 Vots)

Ja arriba la tardor, la nit de divendres a les 22:02 arribem a l’equinocci de tardor, un d’aquests dies màgics en què la nit i el dia duren el mateix i el Sol creua l’equador per anar arribant a la seva alçada mínima sobre l’horitzó, però això serà a l’hivern.

 

De moment donem la benvinguda a la tardor fent un cop d’ull al temps de la setmana, un temps que ha estat variable, amb estones de Sol i temperatures força altes de fins a 27 graus i que s’han mogut entre els 23 de màxima i els 9-13 de mínima, ha fet fresca de matinada. També hem tingut un parell d’episodis de precipitació, el divendres i el dilluns, que han deixat fins a 12-15 litres per metre quadrat. I aquest cap de setmana continuarem amb aquesta variabilitat i tindrem novament el cel canviant. El divendres tindrem el cel bastant tapat, així com el dissabte al matí, però a la tarda tornarà a sortir el Sol, i els núvols, menys densos, tornaran a acompanyar-nos el diumenge.

Tots aquests núvols en principi no haurien de deixar-nos massa pluges, ja que les precipitacions no saltarien el massís del Montseny, quedant-se atrapades cap a l’oest Catalunya central.

Dissabte a primera hora i fins a migdia el cel estarà ben núvol, però a la tarda ja s’obriran clarianes. Les temperatures seran molt agradables, amb 25 de màxima i 15 de mínima.

I el diumenge les temperatures es mantindran gairebé idèntiques, un grau amunt les mínimes fins als 16 graus i també tindrem el cel enteranyinat, amb núvols que no seran tan densos com el dissabte.

La mar aquest cap de setmana estarà molt tranquil·la i les onades a la platja no passaran dels 30 cm, la temperatura de l’aigua del mar comença a baixar, però encara serà d’uns 20-21 graus.

I la setmana vinent amb la tardor acabada d’estrenar, continuarem amb aquesta variabilitat de cels, que estaran mig núvols mig destapats, sense pluges, potser dilluns caigui alguna gota, i amb les temperatures màximes cap als 25 graus i les mínimes altes, de 18-19 graus.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.