ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Meteo Aires de primavera
Dissabte, 10 Març 2018 10:19

Aires de primavera

Publicat per  Rafel Balaguer
Valorar aquest article
(2 Vots)

Doncs si la setmana passada teníem pràcticament de tot a nivell meteorològic, aquesta setmana ha estat molt més tranquil·la i ja es noten les ganes de primavera que sembla que vol arribar uns dies abans del que tocaria.

 

Aquest cap de setmana tornarem a tenir una mica de tot, com la setmana passada, amb intervals de Sol i núvols. Aquests núvols seran més importants el dissabte, i el diumenge tindrem més estones de Sol, sobre tot a la tarda. Tindrem boires a primera hora del matí.

Els núvols seran potents però la pluja que porten no ens acabaria d’arribar amb força, tot i que es quedarà ben a prop procedent del sud oest, i ja podria ploure amb més ganes durant la matinada i primeres hores de diumenge.

Dissabte doncs tindrem un dia indecís, amb estones de Sol però també bastants núvols, però pensen que no acabaria de ploure amb massa intensitat. La temperatura serà molt suau, de primavera pràcticament, i les màximes poden arribar a superar els 18 graus. I les mínimes, tant dissabte com diumenge, estaran al voltant dels 7 graus, molt suaus. Diumenge les màximes també seran d’uns 18 graus i podria ploure al matí, després farà Sol.

La mar estarà bastant remoguda amb onades que poden arribar al 2,5 metres, impulsades per vents del sud oest. La temperatura de l’aigua encara estarà al voltant dels 13 graus.

I per a la setmana vinent el temps continuaria una mica inestable, amb algunes pluges el dilluns potser, i la resta de la setmana amb domini dels núvols. Les temperatures seran ja de gairebé primavera, tot i que inferiors a les d’aquest cap de setmana, i les màximes arribaran als 18 graus i les mínimes rondaran els 3-5 graus.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.