ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici
Dissabte, 17 Març 2018 08:18

Tornada a l'hivern

Publicat per  Rafel Balaguer
Valorar aquest article
(1 Vot)

Aquest cap de setmana tindrem un bon canvi de temps doncs ens visitaran un parell de fronts, amb certa activitat i que ens deixaran el cel força tapat bona part del cap de setmana generant un panorama molt variable amb estones de Sol i altres de pluja.

 

Pluja que va aparèixer ja el divendres a la tarda, amb fort aparell elèctric sobre la part empordanesa de les Gavarres i que es podrà repetir durant tot el cap de setmana amb episodis intermitents, sobre tot dissabte a partir de mitja tarda i el diumenge a partir del migdia.

Dissabte començarà amb força clarianes però de seguida aniran creixent els núvols a partir del migdia i cap al vespre ja podrien descarregar alguns ruixats. Les temperatures seran més baixes que dies enrere, les màximes estaran al voltant dels 14 graus i les mínimes fregant els 2 sota zero.

Pot ploure durant la nit de dissabte a diumenge, tindrem una treva de precipitacions diumenge a primera hora del matí i podem tenir de nou algun ruixat cap al migdia, i les temperatures màximes baixaran una mica més i es quedaran en 11 graus; les mínimes però no serien tan fredes com les de dissabte.

La mar no estarà tant alterada com dies enrere però podrem tenir onades de fins a 2 metres, això sí, només en alguns moments. La temperatura de l’aigua encara estarà al voltant dels 13 graus i els vents marcaran cops màxims de 25 km/h.

I per a la setmana vinent potser tenim una nova sorpresa en forma de neu, doncs alguns models ens donen possibilitats de nevades en cotes baixes entre el dilluns i el dimecres, quan les mínimes tornaran a estar fregant el 0 i les màximes només els 9 positius, així que haurem d’estar molt atents el dilluns i sobre tot el dimarts. La cota de neu el dilluns estarà al voltant dels 700 metres, però el dimarts baixaria fins als 300 metres, per sota dels cims de les Gavarres.

Paradoxalment, la primavera ens arriba astronòmicament el dimarts dia 20 a la tarda, però aquest equinocci semblarà més el solstici d’hivern, amb aquestes possibles nevades el primer dia de primavera. Aquesta setmana tindrem una tornada a l’hivern!

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.