ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici
Divendres, 22 Juny 2018 18:41

Cap de setmana de Sant Joan tranquil

Publicat per  Rafa Balaguer
Valorar aquest article
(0 Vots)
Ja tenim aquí l’estiu! El dijous al migdia el Sol va arribar al solstici d’estiu, la seva alçada màxima sobre l’horitzó, i a partir d’ara els dies s’aniran fent més curts de mica en mica.

 

I aquest estiu ha tingut una entrada d’estació molt potent. Les temperatures màximes aquests dies han arribat als 30 graus i pràcticament 31 en alguns indrets, recordant ambients de plena canícula. Les mínimes en canvi han estat fresques, d’entre 12 i 15 graus, acostant-se a amplituds tèrmiques (diferència entre la màxima i la mínima) de gairebé 20 graus. A més, no hem tingut precipitacions, acabant de generar una sensació calor molt i molt acusada.

I aquest proper cap de setmana de revetlla de Sant Joan tindrem alguns intervals de núvols que enteranyinaran el cel amb el pas de diversos fronts de núvols prims, que seran una mica més densos potser ja el diumenge.

Els núvols seran inofensius però podem tenir algunes precipitacions ben a prop més cap a l’oest, i és possible que es generi alguna tempesta de tarda a la part més occidental de les Gavarres.

Dissabte tindrem el cel força serè, però amb la presència d’alguns núvols cirrus que aniran decorant el cel. Les temperatures no seran tan altes com dies enrere, es quedaran a l’entorn dels 28 graus de màxima.

I el diumenge tindrem el cel una mica més tapat, però amb calor, també amb 28 graus de màxima però amb mínimes una mica més altes que dies enrere, estaran al voltant dels 16-17 graus.

La mar la tindrem calmada, amb onades que no superaran el mig metre a la costa. Amb aquesta primera calorada de l’estiu vindrà molt de gust banyar-se, la l’aigua ja estarà a 21 graus i en alguns indrets ja han proliferat les meduses, aneu amb compte!

El vent aquest cap de setmana serà una brisa suau de component nord i nord-est sobre el mar, i de component sud ja al prelitoral.<`> Durant la setmana vinent les temperatures màximes es quedaran com les d’aquest cap de setmana, al voltant dels 28 graus, però les mínimes aniran pujant arribant pràcticament a valors tropicals a finals de setmana. No hauria de ploure però a la nit anirà augmentant la xafogor.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.