ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici
Dissabte, 30 Juny 2018 12:10

Cap de setmana de Sol i temperatures una mica més altes

Publicat per  Rafa Balaguer
Valorar aquest article
(1 Vot)
La primera setmana de l’estiu ens ha portat temperatures una mica més suaus que dies enrere i fins i tot alguna pluja lleu que ha refrescat una mica l’ambient.

 

I aquest cap de setmana tindrem domini del Sol bàsicament, el núvols de divendres a primera hora del matí es desfaran ràpidament i deixaran el cel net, excepte sobre la línia de la costa, a on es mantindran ben arrapats, deslluint el sol a mar.

Aquests núvols però no deixaran precipitacions i el cap de setmana les pluges es quedaran molt lluny de nosaltres cap a l’oest de la península ibèrica i més a prop cap a l’Aragó.

Així que dissabte tindrem el cel clar, però amb bancs de núvols baixos atrapats sobre la platja. Farà calor, però serà moderada, les màximes estaran al voltant dels 28 graus i les mínimes al voltant dels 17.

I el diumenge seria un dia idèntic al dissabte, amb la mateixa disposició de la cobertura de núvols a la costa, sense pluges i temperatures mínimes un grau més baixes, cap als 16 graus.

La mar estarà molt tranquil·la, mar plana, amb onades que no superaran el mig metre a la costa. La temperatura de l’aigua ja podrà arribar als 23 graus.

El vent serà bàsicament de component sud, suau a la costa i una mica més intens a l’interior.

La setmana vinent les temperatures màximes seran molt semblants, estaran al voltant dels 28 graus, però les mínimes aniran pujant de mica en mica passant dels 15 als 18 graus, i en principi no esperem pluges importants.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.