ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Meteo Cap de setmana amb inestabilitat i baixada de les temperatures
Divendres, 24 Agost 2018 18:50

Cap de setmana amb inestabilitat i baixada de les temperatures

Publicat per  Rafa Balaguer
Valorar aquest article
(0 Vots)

Aquesta ha estat una setmana de ple estiu que ha resultat bastant còmoda, amb unes temperatures màximes típiques de la canícula i també alguns episodis de precipitació que han deixat més de 60 litres per metre quadrat. Les màximes no han superat els 34 graus i la majoria de dies han estat al voltant dels 30-32 graus. Les mínimes a la nit han estat agradables, entre els 16 i els 18 graus. Les màximes finalment han quedat més contingudes i no han superat els 32 graus. Fora dels episodis de tempestes, de tarda, les jornades han estat dominades pel Sol.

Però aquest cap de setmana novament tindrem un episodi d’inestabilitat. Els núvols aniran guanyant força ja el divendres al matí i es quedaran amb nosaltres pràcticament durant tot el cap de setmana, tot i que dissabte tindrem ja algunes clarianes.

Ja tindrem pluges el divendres a la tarda. Les pluges poden tornar el dissabte també amb força, i diumenge ja no hauria de ploure.

Dissabte doncs podem tenir algunes pluges a primera hora i de mica en mica s’anirà obrint el cel per deixar algunes clarianes. Les pluges poden tornar a aparèixer just després del migdia. Les temperatures baixaran en picat i poden ser fins a 10 graus més baixes que dies enrere, estaran al voltant dels 24 de màxima.

video temps 25 08 18 from NOTIDIG, Notícies Digitals on Vimeo.

 

Diumenge ja tindrem un temps més estable i només quedaria inestabilitat al Gironès. Les màximes es quedaran igual i les mínimes baixarien una mica més, fins als 17 graus.

La mar estarà remoguda, amb onades de fins a 2 metres a la costa i de fins a 5 metres mar endins. La temperatura de l’aigua serà d’uns 24 graus.

El vent novament bufarà de valent a la costa, seran vents de tramuntana que poden ser intensos.

Durant la setmana vinent les temperatures pujaran de mica en mica, però sense arribar als 30 graus, pujaran dels 24 al 28 graus les màximes, i les mínimes es quedaran atrapades al voltant dels 17-18 graus. El cel no acabaria de fer net del tot i podem tenir algunes tempestes el dimecres.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.