ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Meteo Tindrem alguns intervals de núvols i temperatures en augment
Dissabte, 01 Setembre 2018 11:43

Tindrem alguns intervals de núvols i temperatures en augment

Publicat per  Rafa Balaguer
Valorar aquest article
(2 Vots)

Aquest cap de setmana la inestabilitat que hem tingut dies enrere no acabarà de fer net i tindrem intervals de núvols que poden ser força densos i amenaçadors amb pluges, sobretot el divendres, dissabte ja tindrem moltes més clarianes i diumenge també farà força Sol.

Encara que tindrem núvols, la pluja no acabarà d’arribar amb intensitat a les nostres contrades i es quedarà atrapada més al sud del Gironès, sense arribar l’Empordà.

De forma que dissabte tindrem el cel enteranyinat durant bona part del dia, però també tindrem estones de Sol, serà un dia al 50% gris i al 50% lluminós. Les temperatures no seran molt altes, tindrem 27 de màxima i 18 de mínima.

 

video temps 01 09 18 from NOTIDIG, Notícies Digitals on Vimeo.

Diumenge en canvi el temps ja serà més estable i tindrem les mateixes temperatures i més estones de Sol, tot i què poden créixer algunes tempestes molt localitzades al sud de Girona.

La mar la tindrem una mica alterada, amb onades que poden arribar al metre i mig en alguns moments a la costa. La temperatura de l’aigua serà de 25 graus.

El vent bufarà bàsicament de llevant, aixecant les onades que comentàvem a la costa, més cap al sud tindrem vent de migjorn que potser portarà alguna pluja diumenge.

I, exactament com la setmana passada, durant la setmana vinent les temperatures pujaran a poc a poc, passant dels 26 als 29 graus, però no pensem que arribem als 30 graus i en principi no s’esperen pluges importants.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.