ELPOLLTV

Dij18042024

Back Estàs aquí:Inici L'ull de poll Crida als propietaris i tenidors d’immobles
Dissabte, 21 Març 2020 15:02

Crida als propietaris i tenidors d’immobles Destacats

Publicat per  Plataforma solidària de propietaris de Llagostera
Valorar aquest article
(8 Vots)

En suport a les persones autònomes o comerciants i treballadores afectades per l’aturada global

Degut a l’aturada de l’activitat d’aquests dies per causes alienes a la voluntat de les persones treballadores i sense una previsió a curt termini que faci imaginar que la situació reverteixi de forma ràpida, un grup de persones que comparteixen el fet de ser propietaris de locals o immobles en situació de lloguer ens hem proposat emprendre mesures per fer costat a les persones que ara ho necessiten.

Pensant sobretot en tots i totes aquells petits empresaris, botiguers i persones treballadores del poble que ara es veuen afectats pel confinament, creiem que és necessari protegir la base de l’economia pel benefici futur de tota la societat. Així doncs, hem començat els tràmits per exonerar de diferents maneres els lloguers dels locals i habitatges que ens competen de totes aquelles persones que s’han vist obligades a abaixar la persiana o que han estat privades de poder anar a treballar temporalment.

Fem una crida a unir-se a aquesta iniciativa a totes aquelles persones propietàries o tenidores d’immobles que vulguin començar a treballar per recuperar l’economia com més aviat millor. No ofegar amb deutes i obligar a tancar definitivament empreses o acomiadar treballadors és la millor base perquè una vegada superem aquesta crisi puguem remuntar més ràpidament.

És de justícia social que si hom és privat del treball no hagi de fer front a despeses extraordinàries només pel fet de no tenir propietats.

Ho fem de forma individual a causa de la inoperància dels governs, però creiem que ha de ser una lluita col·lectiva i global. És per aquest motiu que ho fem públic i notori. Esperem sumar esforços i poder seguir convivint i treballant plegats com fins ara, sense que això costi l’esfondrament de cap família. Si arribem a tot arreu assegurem el futur i la continuïtat d’aquesta societat tal i com la coneixem.

Junts arribarem més lluny.

Plataforma Solidària de Propietaris de Llagostera


Llegit 2935 vegades

Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.