ELPOLLTV

Dij18042024

Back Estàs aquí:Inici Notícies Comerç La Unió de Botiguers s’adhereix a la campanya Ajudem-nos
Dijous, 30 abril 2020 09:59

La Unió de Botiguers s’adhereix a la campanya Ajudem-nos

Publicat per 
Valorar aquest article
(4 Vots)

La Unió de Botiguers de Llagostera, l’associació que representa el comerç local del nostre poble, ha acordat adherir-se a Ajudem-nos, la iniciativa promoguda per la Diputació de Girona que pretén donar un impuls als productors, petits empresaris i comerciants de les comarques gironines davant de la difícil situació generada per la pandèmia de la COVID-19.

La campanya «Ajudem-nos! Triem productes i serveis d’aquí» neix amb l’objectiu de potenciar l’economia circular, un model econòmic sostenible i vinculat al territori amb el qual es vol promocionar els productes i serveis de milers d’empreses, comerços i productors gironins. Ara, més que mai, és de vital importància ajudar-nos entre nosaltres per afrontar de la millor manera la crisi econòmica que ens deixa la pandèmia. I Ajudem-nos representa, doncs, una oportunitat que ens permeti sortir reforçats de la situació actual.

Així, la Unió de Botiguers de Llagostera és una de les més de trenta entitats, associacions i gremis professionals dels sectors de l’alimentació, el comerç, l’hostaleria i les empreses i els serveis que ja s’han adherit a la iniciativa.

Descobreix més sobre la campanya i les entitats adherides a Ajudem-nos.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.