ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Esports Bàsquet Inici de temporada del Club Bàsquet Llagostera
Dijous, 03 Setembre 2020 08:46

Inici de temporada del Club Bàsquet Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(0 Vots)

Aquesta setmana han arrencat els entrenaments per tots els equips del Club Bàsquet Llagostera. Per a la temporada 2020/21, el CBLL comptarà amb nou equips, set de masculins i dos de femenins, més l’Escoleta de bàsquet.

Els entrenaments han començat sota estrictes protocols i mesures de prevenció per evitar la propagació de la COVID-19. Els equips han d’entrar tots junts per la porta del Pavelló o del Polivalent que tenen assignada. És obligatori l’ús de mascareta des que s'arriba al Pavelló fins que s’inicia l'entrenament, així com canviar-se les sabates de carrer per les de bàsquet abans d'entrar al parquet. També abans d'entrar al recinte es pren la temperatura a tots els jugadors i entrenadors i, en cas de donar una temperatura superior a 37,3 reiteradament, el jugador o entrenador no pot entrenar aquell dia. Cada jugador ha de portar la seva pròpia ampolla d’aigua i no la pot compartir amb cap company. Un cop acabat l'entrenament, es desinfecta tot el material utilitzat i sempre que es pugui es passa la mopa per la pista utilitzada.

Un cop el material hagi estat desinfectat, els jugadors i entrenadors es canvien les sabates, es col·loquen les mascaretes i se’n van en grup cap a fora el pavelló per la porta assignada.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.