ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Esports Fútbol 1 punt al camp del líder
Diumenge, 29 Novembre 2020 20:46

1 punt al camp del líder

Publicat per  Àlex Pareta
Valorar aquest article
(3 Vots)
Aquesta tarda el Llagostera ha jugat al Nou Municipal de Cornellà contra el líder del grup amb les sensibles baixes de Sergio Cortés i Pitu Comadevall.

A la primera part cap dels dos equips ha dominat clarament, s'han repartit les ocasions i han esperat a veure-les venir i aprofitar les ocasions. El Cornellà ha tingut l'ocasió més clara amb un xut d'Ontiveros fregant el pal, però la bona actuació dels centrals Lucas Viale i Julen Monreal i els encerts de Marcos Pérez han mantingut el marcador a 0. A la represa la Unió Esportiva ha sortit decidit, amb ocasions de Sascha, Aimar o Guiu que en diferents jugades han posat en alerta la porteria de Ramón.

Passaven els minuts i el joc no tenia un clar dominador, però ja entrada en la fase final un Cornellà més viu físicament assetjava la porteria dels llagosterencs però sense èxit. El patit ha finalitat amb repartiment de punts. Un punt molt treballat si es té en compte la càrrega de partits que arrossega el conjunt llagosterenc.

El proper partit serà dimecres 2 de desembre contra Las Rozas al camp madrileny on es disputarà la final de la Copa Federació.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.