Back Estàs aquí:Inici Esports Campions de la Copa Federació

Publicat per  Àlex Pareta
Valorar aquest article
(3 Vots)
Campions de la Copa Federació Foto: U.E. Llagostera
La U.E Llagostera ha tornat a fer història guanyant la Copa Federació que ha disputat al camp de Las Rozas. Les mesures per contenir la Covid-19 han impedit que l’afició llagosterenca es desplacés per animar el seu equip.

A la primera part els dos equips s'han dedicat a controlar al contrari i observar-se mútuament. El Llagostera molt fort al darrera, però sense sort al davant ha trobat molt a faltar les baixades de Sascha Andreu que no ha jugat per sanció.

Al minut 20 l'equip visitant ha vist com en una jugada de córner a Christian Dieste li pitaven penal a l’intentar rebutjar la pilota dins l'àrea fent falta al davanter.

Però com tantes vegades sant Marcos Pérez ha endevinat el xut del davanter de Las Rozas. Els dos equips han tingut ocasions, però sense èxit fins la mitja part.

A la segona part l'equip d'Oriol Alsina ha intentat sortir amb una marxa més, però l'esgotament per acumulació de partits s’ha fet notar.

L'equip madrileny ha intentat aprofitar la seva superioritat física, però entre un immens Julen Monreal i un espectacular Marcos Pérez han aconseguit aguantar el marcador a 0, que ha motivat la pròrroga on s’ha evidenciat l’esgotament dels dos equips.

A la segona part de la pròrroga ha arribat el gol del conjunt llagosterenc en un contraatac on Yossef es quedava sol i amb una jugada de killer pur i murri feia una autopasada i posava la pilota al fons de la xarxa marcant en el minut 111.

Els llagosterencs han intentat fer-se forts al darrera, i fins i tot quan millor joc feien, veia uns minuts després com en una jugada el davanter madrileny feia un xut imparable que Marcos no podia aturar.

Amb l’empat a 1 els dos equips es veien arribant als penals, però en la última jugada quan l’àrbitre tenia ja el xiulet a la boca per xiular el final del partit, el Llagostera rebia una falta arran d'àrea, sense Pitu Comadevall al camp, Sergio Cortés agafava la responsabilitat de xutar la falta. Un xut fort, col·locat a l'escaire del primer pal feia aixecar el trofeu al conjunt llagosterenc.

Amb l’1 a 2 al marcador el Llagostera s’ha proclamat campió de la Copa Federació.

El proper partit serà diumenge al Municipal de Llagostera contra el Barça B.