ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Esports Fútbol Adéu a la Copa del Rei
Dimecres, 16 Desembre 2020 22:41

Adéu a la Copa del Rei

Publicat per  Àlex Pareta
Valorar aquest article
(1 Vot)
Adéu a la Copa del Rei Foto: @jordi_juvanteny
El Llagostera ha disputat el partit d’eliminatòria de la Copa del Rei contra l'Espanyol de Barcelona.

Una primera part molt intensa per part dels dos equips, on els gironins es podien haver avançat amb un penal al minut 29, però Oier ha aturat el xut de Sergio Cortés que avui no ha tingut fortuna. Els llagosterencs han portat el pes del partit i no s'han deixat intimidar per les estrelles del conjunt pericu.

La segona part ha sigut més del mateix amb un gran joc local fins que al minut 65 Julen Monreal ha vist en una pilota dividida la targeta vermella deixant el Llagostera amb 10.

El desgast de les últimes setmanes es començava a fer evident i els barcelonins anaven guanyant terreny, però les intervencions de Marcos a la porteria i de Diego González en defensa aguantaven les il·lusions dels gironins. Amb 0 a 0 s’ha arribat a la pròrroga.

Només començar els llagosterencs veien com amb una jugada magistral Miguelón feia una assistència perfecte per Puado que al 93 feia pujar el 0 a 1 al marcador. La resta de la pròrroga fins al final, els llagosterencs han tirat d’èpica i ho han donat tot sobre la gespa, però no han tingut premi.

Gran partit de la Unió Esportiva Llagostera que ha donat una gran imatge però que no ha pogut passar l'eliminatòria.

El proper partit de lliga, serà diumenge contra la Unió Esportiva Olot.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.