ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Fútbol Victòria treballada de la U.E Llagostera contra el Cornellà
Dissabte, 27 Febrer 2021 22:00

Victòria treballada de la U.E Llagostera contra el Cornellà

Publicat per  Àlex Pareta
Valorar aquest article
(3 Vots)
Victòria treballada de la U.E Llagostera contra el Cornellà Foto: Àlex Pareta
Avui el Llagostera, després d’una setmana moguda per la notícia del seu possible trasllat a l'Estartit, ha tingut una dura prova contra un gegant del futbol i rival directe com el Cornellà.

Al minut 8, en una jugada de córner, Pablo ha fet pujat el 0 - 1 al marcador.

Durant els primers 20 minuts de joc el Cornellà ha mostrar un alt nivell acorralant a l'equip local. Tot i així, Diego i Julen que ja ens tenen acostumats a grans partits, han aconseguit frenar les envestides dels barcelonins dirigits per Eloy Gila.

A la segona part el Llagostera ha sortit endolladíssim amb els canvis de Bigas i Guiu que han donat més velocitat i contundència per les bandes.

Al minut 53, Sergio Cortés ha empatat el partit amb un xut de falta magistral que el porter no ha pogut evitar que entrés per l'escaire.

Al minut 63 ha arribat el 2 a 1 definitiu, obra també de Sergio Cortés, després d’un excel·lent xut de penal comès sobre Andreu Guiu.

El gran treball de pressió i entrega de l’equip llagosterenc fins al final del partit ha dut la U.E Llagostera a la merescuda victòria.

La setmana vinent l’equip d’Oriol Alsina se les veurà amb el Barça B a l’Estadi Johan Cruyff.