ELPOLLTV

Dij18042024

Back Estàs aquí:Inici Esports Fútbol Gran partit de la U.E Llagostera al "Fortí Municipal"
Diumenge, 09 Maig 2021 20:44

Gran partit de la U.E Llagostera al "Fortí Municipal"

Publicat per  Àlex Pareta
Valorar aquest article
(3 Vots)
Foto: @JordiJuvanteny Foto: @JordiJuvanteny
La Unió Esportiva Llagostera s'ha imposat per 2-0 al Llevant B, aquest diumenge al Municipal de Llagostera.

Els gironins han sortit amb una alineació de molt toc de pilota amb Pitu, Pau Juvanteny i Sergio Cortés donant molta qualitat i tècnica a la sortida de pilota. Durant tota la primera part ha sigut de joc amb anades i vingudes, amb molt de joc per bandes dels granotes i amb verticalitat buscant Sascha Andreu per els locals però sense aconseguir avançar en el marcador per part de ningú.

La segona part Oriol Alsina ha fet algun canvi que han fet créixer ofensivament l'equip fins que en una boníssima Asistencia d’Andreu Guiu rematava impecablement Sascha de cap fent pujar el primer gol al marcador local, al minut 68.

Un Llagostera superior i molt ben col·locat al camp ha frenat els intents del Llevant d'igualar el partit fins que al minut 88 Andreu Guiu tornava a protagonitzar una gran jugada des del mig del camp que aconseguia superar el porter llevantí i fer pujar el segon gol, i definitiu 2-0, al marcador. Amb aquest resultat el Llagostera és tercer de la lligueta d'ascens. El proper partit serà diumenge a les 18h al camp de La Nucia.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.