ELPOLLTV

Div26042024

Back Estàs aquí:Inici Esports Record a una esquerra màgica
Dimarts, 27 Juliol 2021 23:06

Record a una esquerra màgica

Publicat per  Àlex Pareta
Valorar aquest article
(3 Vots)
El Municipal de Llagostera ha acollit avui una emotiva roda de premsa de comiat de Pitu Comadevall on hi han assistit membres del Club, familiars, jugadors i aficionats. Pitu Comadevall és segurament el jugador més emblemàtic que ha vestit la samarreta blau i vermella de la Unió Esportiva Llagostera.

El jugador saltenc tanca la seva etapa com a jugador en actiu després de militar en equips com el Salt, el Vilobí, el Barça B, el Girona, Las Palmas, el Gavà, el Badalona, el Pune City de la Indian SuperLeague i el Llagostera. 32 anys on "Pitu" ha fet les mil delícies sobre la gespa de molts camps de futbol amb la seva cama esquerra. Com deia el savi Quim Carbó, que en pau descansi.: " té un guant quirúrgic al peu aquest nano”.

Avui Pitu penja les botes, però seguirà ben lligat al futbol formatiu ja que ocuparà el lloc de coordinador de futbol 7 del Club.

Cal destacar que la porteria de l'entrada del Camp, on ha marcat grans gols com el de l'Avilès, ha sigut batejada per els Almogàvers en homenatge a aquest gran jugador, amb el seu nom.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.