ELPOLLTV

Dim16042024

aufuce

Back Estàs aquí:Inici Defuncions En record de Josep Solés Pujol
Divendres, 05 Novembre 2021 21:14

En record de Josep Solés Pujol

Publicat per 
Valorar aquest article
(5 Vots)
En Josep Solés Pujol, en Les, com tothom el coneixia, ens ha deixat als 88 anys. Vinculat sempre a la vida social i política del municipi era un dels socis més antics del Casino Llagosterenc. Discret, amable i amb ganes de conversa, sempre estava disposat a debatre per millorar els diversos aspectes del poble. Durant molts anys va ser un dels pilars de Convergència Democràtica de Catalunya a Llagostera. Va formar part de moltes llistes electorals a les eleccions municipals de la formació convergent, tot i que mai va voler ocupar posicions de sortida que l’haurien portat a ser regidor.

Carnisser, ex futbolista de la U.E Llagostera i amic dels seus amics, estava casat amb Carme Franch Xargay i deixa quatre filles. La cerimònia religiosa serà aquest dissabte 6 de novembre, a les 4 de la tarda a la Parròquia Llagostera.

Participants a la conversa

  • Convidat (Robert Mundet)

    Permalink

    En el traspàs d'en Josep Solés, en Les, voldria expressar públicament el meu més sentit condol a la família i amistats. Ens ha deixat un home que ha estimat i treballat pel progrés del seu poble i del seu país durant tota la seva vida. Ens coneixiem des de feia molts anys i sempre teníem paraules d'ànims i esforç per superar moments difícils i reptes que ens preocupaven. Ens deixa un llegat d'estima per Catalunya molt gran, que hem de saber transmetre a les generacions que ens segueixen. DEP.

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.