ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Previsions astrològiques per Roser Bona del 15 al 21 de desembre de 2023
Dissabte, 16 Desembre 2023 09:18

Previsions astrològiques per Roser Bona del 15 al 21 de desembre de 2023

Publicat per  Roser Bona / AMIC
Valorar aquest article
(1 Vot)
Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): El teu esperit bel·licós és a flor de pell. Si tens negoci propi, comptes amb l'ajuda d'un soci col·laborador. Si treballes per un altre, dies de reunions i molta paperassa.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): Si passes per un procés de divorci serà necessari un acord pel que fa a assumptes materials. Pots fer noves amistats, però perquè siguin autèntiques hauràs de ser tu mateix.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Mercuri retrògrad pot inclinar al fet que miris al passat. Això pot ser que tornis a connectar amb una antiga parella o que enyoris la teva infantesa, entre altres coses.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Pots trobar un objecte que havies perdut i això t'alegra la setmana. Si hi havia un malentès amb la parella o amb algú que t'importa, és bon moment per aclarir les coses.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): Al sector laboral sents que les coses no avancen com voldries i penses a treballar a una altra empresa. Fas canvis en la teva dieta o hàbits de salut per sentir-te millor.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): Mercuri retrògrad porta la teva ment a un amor del passat o que intentis donar-te una segona oportunitat amb algú. Vas a una festa d'aniversari o a un àpat amb més gent.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): Reps una notícia relacionada amb l'habitatge. Tens ganes de regalar i gastes més del que és habitual. Pots sentir una forta atracció per algú al lloc on prens cafè.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): En l'àmbit sentimental et mostres molt intens i fins i tot una mica possessiu i la parella pot sentir-se una mica pressionada. Recuperes la comunicació amb un germà o un bon amic.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Pots viure algun retard en l'àrea econòmica, com ara que no t'arribin uns diners que et deuen. Has detectat a una persona malintencionada i poses distància per protegir-te.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Mercuri retrògrad et pot portar a cercar en els records i en els avantpassats. Una persona amb qui vas tenir una atracció i no va passar res entre ambdós, podria tornar.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Poses en una balança les prioritats laborals, però potser encara no prens decisions en ferm. Possible atracció mútua amb una persona popular o que té una molt bona posició.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Tens notícies d'antigues amistats. Un viatge que tenies previst pot haver de posposar-se. En l'àmbit professional, has de fer canvis, però sents que encara no és el moment.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.