ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Previsions astrològiques del 22 al 28 de desembre de 2023
Divendres, 22 Desembre 2023 07:53

Previsions astrològiques del 22 al 28 de desembre de 2023

Publicat per  Roser Bona / AMIC
Valorar aquest article
(1 Vot)
Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): El Sol entra a la Casa X i el sector professional passa per un període de canvis que poden ser beneficiosos. Si viatges, tingues especial cura de les teves pertinences.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): Les inversions, les transaccions immobiliàries o l'emprenedoria, passen per un moment molt actiu. La conjunció Lluna/Júpiter pot col·laborar positivament en el teu ànim.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Pots conèixer algú amb qui experimentaràs molta connexió intel·lectual i una forta atracció. A la feina millora l'ambient i podries gaudir d'una mica més de temps lliure.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): El Sol per la Casa VII activa el sector social. Si estàs començant una relació, entreu en una etapa més profunda i estable. T'expresses mitjançant la música o l'art.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): En aquests dies podries estar molt observador o fixar-te en petits detalls que fins ara, no tenies en compte. Prepares la casa per rebre alguna visita o un àpat especial.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): Sents que has de reservar més temps de la vida diària per divertir-te o gaudir dels teus talents. Recordes amb enyorança una persona que ja no hi és, possiblement el pare.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): Aquests dies la família serà protagonista, amb trobades esperades i fins i tot, alguna sorpresa. A la feina podries parlar massa. La prudència verbal serà una bona aliada.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): Potser ets introvertit, però hi ha temes que has de comunicar a la parella o a les persones que estimes. T'agradaria viure en un barri millor i comences a cercar habitatge.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Estàs més connectat amb què sents i això t'ajuda a prendre decisions. Si paties un conflicte amb algú de la família, pot tenir lloc una treva. Gaudeixes de la solitud.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): PER MOLTS ANYS! El Sol transita pel teu signe. Apliques sentit comú i prudència als problemes que es presentin. No t'acabes de fiar d'algú i fas bé, fes cas del teu instint.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Passes per un moment força especial. Vols connectar amb les teves veritables necessitats i ja no vols perdre més temps amb projectes o persones que no et representen.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Et preocupa el futur dels teus fills i et proposes millorar les seves condicions. Pots tenir l'oportunitat de tornar a viure a un lloc del teu passat que t'agrada molt.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.