ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Previsions astrològiques del 6 a l'11 de gener de 2024
Dissabte, 06 Gener 2024 08:39

Previsions astrològiques del 6 a l'11 de gener de 2024

Publicat per  Rose Bona / AMIC
Valorar aquest article
(1 Vot)

- Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): Pots haver de treballar més o reorganitzar la feina. És possible que visquis una situació tensa a l'àmbit laboral. Una escapada de cap de setmana t'ajudarà a desconnectar.


- Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): Si demanes un crèdit, llegeix bé les clàusules que signaràs per estar més tranquil. El sector laboral demana que et posis al dia pel que fa a coneixements o tecnologia.


- Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Mercuri directe inclina al moviment i pots experimentar canvis interns, que hagis de fer més desplaçaments o que finalment prenguis la iniciativa en un assumpte important.


- Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): La Lluna acaba un cicle i pots sentir que tu també has de tancar portes a situacions o persones del teu passat. Comences l'any amb noves responsabilitats a l'àmbit laboral.


- Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): S'activa el sector laboral. Si cerques feina, no tinguis por i confia més en tu mateix. Si pateixes un problema de salut, no deixis que es faci crònic i ves al metge.


- Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): Pel que fa al terreny sentimental i si sents atracció per algú, et tocarà a tu prendre la iniciativa. Si fins ara et feia mandra, podries iniciar una activitat esportiva.


- Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): Poses la casa al dia o fas una obra que havies postergat. Ajudes a un familiar amb problemes. Si vols fer un canvi de rumb professional, no tinguis pressa per decidir-te.


- Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): Més desplaçaments diaris i més feina. Et reafirmes de manera directa i segura, però mira de no ser invasiu. Et preocupa l'economia i com reorganitzar-la en aquest any.


- Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Aquest 2024 vols ser més responsable pel que fa als diners. La teva prioritat és la salut i el benestar emocional i ja no vols perdre el temps amb persones inadequades.


- Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Mart al teu signe col·labora en la presa de decisions importants. També et fa directe i resolutiu, especialment en l'entorn laboral. Et reserves més temps per desconnectar.


- Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Sigues curós amb un tema personal, no ho confiïs a qualsevol. Comences l'any amb nous interessos, com la pràctica d'un talent artístic o conèixer altres filosofies de vida.


- Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): T'assabentes que volen perjudicar a una persona que aprecies i mires d'ajudar-la. Si has de signar un contracte laboral, caldrà llegir-lo bé o consultar a un advocat.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.