ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Previsions astrològiques del 26 de gener a l'1 de febrer 2024
Dijous, 25 Gener 2024 21:24

Previsions astrològiques del 26 de gener a l'1 de febrer 2024

Publicat per  Roser Bona / AMIC
Valorar aquest article
(0 Vots)

-Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): Pots sentir que el teu cap va a mil per hora i que et costa posar les idees en ordre. Vigila amb les presses. T'agradaria treballar pel teu compte en el futur i fas plans.

-Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): No et sents preparat per alguns canvis i això et pot angoixar. Usa la teva paciència habitual per avançar. Podries atraure a una persona estrangera o molt diferent de tu.


-Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Escriure pot convertir-se en una nova feina. Reps el regal d'algú a qui aprecies molt. Podries viure una relació sentimental oculta o que encara no vols donar a conèixer.


-Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Amb Venus a Casa VII no seria estrany que estableixis una relació sentimental. Normalment, escoltes els problemes dels altres, però ara voldries que algú escoltés els teus.


-Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): Si estàs acostumat a sortir-te amb la teva, pots trobar-te amb persones que no t'ho posaran tan fàcil. Podries trobar una nova línia terapèutica per un problema de salut.


-Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): Si vols apropar-te a algú del teu interès, hauràs de sortir de la teva zona de confort. T'interesses per practicar un esport més intens, com ara les arts marcials.


-Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): Si tens una relació voldries que fos més estable i sospeses la convivència. Pots tenir una trobada amb amics de joventut o fins i tot amb antics companys de la primària.



-Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): Si no surts gaire i no tens molts amics, s'obre una etapa més social i podries participar en activitats grupals. Reps algun tipus de reconeixement al sector professional.


-Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Pots tenir més ingressos, però també despeses extra. Si cerques feina, no descartis estirar contactes que viuen lluny. Podries tenir una oportunitat a un altre indret.


-Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Veus les coses més clares i t'expresses de manera directa. Pots rebre una proposta laboral diferent. Si no estàs content amb la feina que tens, potser caldrà valorar-la.


-Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Aquests dies desprens un magnetisme especial i els altres ho noten. Descobreixes una veritat que se t'havia ocultat. Augmenten els contactes i també fas noves amistats.


-Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Entre les amistats pot sorgir una atracció inesperada. Veus el futur amb una mica més d'esperança. Amb dos planetes per Casa XII poses més atenció a les teves emocions.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.