ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Previsions astrològiques del 2 al 8 de febrer de 2024
Divendres, 02 Febrer 2024 19:59

Previsions astrològiques del 2 al 8 de febrer de 2024

Publicat per  Roser Bona / AMIC
Valorar aquest article
(0 Vots)

- Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): El sector laboral és protagonista, potser perquè no trobes feina o perquè vols jubilar-te com més aviat millor. Una amistat pot desaparèixer, però també n'entren de noves.


- Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): L'ego pot jugar-te una mala passada i et mostres altiu. Et sents més actiu i amb ganes de fer coses. Si tens parella podríeu tenir algunes diferències que caldrà tractar.


- Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Trobes suport en la família o una amistat i això t'encoratja a seguir amb els teus objectius. Programes un viatge per aquest any que et fa molta il·lusió des de fa temps.


- Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): T'anirà bé cuidar més els petits hàbits diaris per millorar la salut. Etapa de canvis. Alguns poden ser superficials, però d'altres arriben per canviar les coses d'arrel.


- Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): Si amb la parella teniu diferents maneres de veure la vida, potser caldrà acceptar-ho i parlar amb calma. A la feina pots conèixer una persona amb qui sorgirà atracció.


- Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): Les qüestions laborals ocupen els teus pensaments i fins i tot poden treure't el son. Et dones algun caprici, com ara una escapada de cap de setmana o surts de compres.


- Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): Si en el passat t'agradava trencar cors i tenir aventures, ara prefereixes una mica més d'estabilitat. La família tendeix a augmentar i podries ser pare/mare o avi/àvia.


- Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): L'ambient familiar pot estar tens perquè no us poseu d'acord en un tema comú. Si vols tenir una relació, hi ha més opcions i et costa decidir. Surts a comprar tecnologia.


- Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Podria ser que una experiència et faci sortir de la zona de confort i hagis de deixar alguna cosa enrere. Bon moment per conèixer gent amb qui tens interessos comuns.


- Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Pots sentir-te una mica neguitós. Parlar dels problemes amb algú de confiança et farà molt de bé. En un assumpte de salut, insisteix, no et quedis amb una sola opinió.


- Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Pots tenir interessos variats i que no sàpigues quina decisió has de prendre. No et precipitis. Experimentes una passió oculta per algú, però ho intentes dissimular.


- Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): La teva intuïció et pot guiar en el sector social i sabràs amb més certesa en qui pots confiar. Per resoldre un conflicte que té lloc a la feina, fas cas a l'experiència.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.