ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Previsions astrològiques del 9 al 15 de febrer de 2024
Divendres, 09 Febrer 2024 21:20

Previsions astrològiques del 9 al 15 de febrer de 2024

Publicat per  Roser Bona / AMIC
Valorar aquest article
(0 Vots)

Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): Mart entra a Casa XI i poses més energia i valentia en els teus plans de cara al futur. Podries deixar enrere la feina per embarcar-te en un projecte laboral en solitari.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): Si a la feina has de tractar amb gent difícil, pots acabar enfadant-te. Sigues més llest i no perdis els nervis. El contacte amb la naturalesa, t'ajudarà a sentir-te millor.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Més desplaçaments per qüestions laborals o potser has d'anar a viure a un altre indret per poder treballar. Sospeses ser pare/mare encara que no tinguis parella estable.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Amb la Lluna Nova a Casa VIII és moment de fer-te conscient d'allò que habitualment fas de manera inconscient. Poses al dia l'economia i els assumptes fiscals o patrimonials.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): Et poden proposar un negoci en companyia d'un o més socis. Si ja tens feina, caldria valorar-ho. Una persona que ja coneixes té interès sentimental en tu i t'ho farà saber.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): Al sector laboral pots viure alguna lluita d'egos. En l'amor pots sentir-te atret per una persona que viu una mica lluny o bé que té punts importants al signe de Sagitari.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): Si tens fills adults podríeu treballar plegats en un projecte laboral. Sents la necessitat de practicar esport amb més intensitat. Pel que fa a l'amor, prens la iniciativa.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): Temps de canvis pel que fa a la llar. Pot ser que facis una mudança o que comenci una reforma de la casa. Hauràs de gestionar el ressentiment cap a una persona del passat.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Si fa un temps que no t'acabaves de decidir a iniciar una activitat, amb Mart a la Casa III, ho portes a la pràctica. Pots fer noves amistats en els llocs més estranys.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Defenses el que consideres teu amb vehemència. Et poses seriós amb la dieta i comences a descartar aliments. Per guanyar diners extra, poses coses a la venda per internet.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Amb Mart transitant per Aquari podries sentir una gran dosi d'energia. Això pot ser bo per treballar i posar-te reptes, però compte amb abusar de la salut. Descansa més.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Tendència a cert aïllament i a cercar més temps per estar sol. En l'amor pots tenir dubtes sobre la teva relació. També és una etapa que inclina a viure relacions ocultes.

 

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.