ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Previsions astrològiques del 16 al 22 de febrer de 2024
Divendres, 16 Febrer 2024 07:49

Previsions astrològiques del 16 al 22 de febrer de 2024

Publicat per  Roser Bona / AMIC
Valorar aquest article
(1 Vot)
Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): Possible atracció fatal en un grup d'amics. Una amistat pot oferir-te una oportunitat laboral. Si et sents inquiet, compte fins a deu abans de parlar, podries vessar-la.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): Desitges millorar la teva imatge i no solament pel que fa a l'aspecte físic, també com et veuen els altres. Una persona de més edat, potser el pare, et dona un cop de mà.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Pot haver-hi una connexió de tipus amistosa/sentimental, amb una persona d'origen estranger o que viu lluny. Al sector professional avances a poc a poc, però amb seguretat.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Venus per Casa VIII afavoreix que arribis a acords econòmics i si esperes un ajut, pots tenir bones notícies. Si tens parella, podeu assolir més estabilitat o compromís.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): S'activa el sector social i coneixes gent nova. Bon moment per vendre els teus productes perquè trobaràs un públic més receptiu. Gaudeixes de l'art, la música o el teatre.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): Ajudes a una persona que passa per problemes. El sector de la salut s'activa i pots trobar un tractament més adequat. Professionalment, no et conformes i aspires a un ascens.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): Trobes una activitat que et satisfà i que col·labora en el teu benestar. Si estàs a una aplicació de cites, pots fer una conquesta, però pot ser que no busqueu el mateix.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): Si comparteixes habitatge amb la família, podeu tenir diferents punts de vista i caldrà establir límits. Retrobament casual amb alguna amistat d'infantesa o joventut.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Pots viure alguna casualitat o fet molt poc probable que et farà pensar. Si vens d'un període d'incerteses o d'angoixes, entres en una etapa més estable i esperançadora.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Poses ordre a l'economia i pots rebre uns diners amb els quals ja no contaves. Fas una revalorització tant pel que fa a les coses materials com a les teves prioritats vitals.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Venus transita pel teu signe i et sents més tranquil o amb ganes d'agradar als altres. Organitzes millor el temps lliure per gaudir del que t'agrada fer o dels que estimes.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): T'interesses per la meditació o per anar a classes de ioga perquè vols millorar el teu equilibri interior. Pel que fa a la feina tens aspiracions que reserves per tu.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.