ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Previsions astrològiques del 15 al 21 de març de 2024
Dimecres, 13 Març 2024 20:19

Previsions astrològiques del 15 al 21 de març de 2024

Publicat per  Roser Bona / AMIC
Valorar aquest article
(1 Vot)
Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): Et fas il·lusions amb algú i creus que et correspon. Abans de manifestar el que sents, observa. Fas un pacte amb algú. Una escapada a la natura t'ajudarà a desconnectar.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): T'agradaria passar uns dies al camp o a la muntanya. Si tens fills adolescents tocarà una xerrada per posar límits. Revisa l'agenda, no oblidis una gestió administrativa.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Al sector professional hauràs de concretar i perfilar més què vols fer per no perdre temps i energia. Possibles trobades amb gent del teu passat que faran reviure emocions.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): La Lluna creix i també les aspiracions materials. Cerques la manera d'augmentar els ingressos. Si estàs neguitós, la proximitat a l'element aigua pot resultar terapèutica.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): Experimentes un augment de la sensibilitat, estàs més emotiu i captes els detalls subtils. La parella pot estar passant per problemes laborals i necessita el teu suport.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): La parella i els altres en general poden mostrar-se una mica susceptibles. A la feina vius una situació inesperada, com ara un canvi de lloc o l'arribada de nous companys.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): Possible assumpte amorós amb una persona més jove. Caldrà parlar de quin tipus de relació voleu. Si cerques feina, en sorgeix una vinculada al món de les arts o l'estètica.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): Gaudeixes del plaer de la llibertat i deixes lligams enrere. Si ja tens una edat, vols donar imatge més juvenil. Surts de compres per posar-te al dia en moda i tecnologia.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Les teves idees es renoven i et prepares per fer canvis a la teva vida. Apropament amb una persona gran de la família. Si vius de lloguer, et planteges comprar un habitatge.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Després d'alguns entrebancs, comença una etapa més activa i pots anar solucionant problemes. Entre les teves amistats virtuals hi ha algú que et mira amb molt d'interès.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): L'aspecte tens entre Mart i Urà pot incitar a prendre decisions massa precipitades. En l'àmbit laboral potser cal posar-se al dia pel que fa a nous coneixements i tecnologia.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Amb el Sol conjunt a Neptú pots viure una experiència mística o fenòmens de difícil explicació. Pots tenir una entrada de diners que esperaves, però que poden marxar ràpidament.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.