ELPOLLTV

Dil29042024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Previsions astrològiques del 12 al 18 d’abril de 2024
Dimarts, 09 abril 2024 20:30

Previsions astrològiques del 12 al 18 d’abril de 2024

Publicat per  Roser Bona / AMIC
Valorar aquest article
(1 Vot)
Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): Estàs aprenent el valor de la paciència i ho apliques a la teva vida diària, sobretot a la feina. La pràctica d'exercici físic t'ajudarà a dormir i apaivagarà l'ansietat.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): Si tens parella feu plans futurs. Això podria ser un negoci plegats, un viatge o anar a viure junts. Amb l'arribada del bon temps, deixes el sofà i surts més a passejar.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Amb Mercuri retrògrad tendeixes a la introspecció i això t'ajuda en el teu camí cap a l'autoconeixement. Entre les teves amistats hi ha algú que et mirà amb interès romàntic.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Possible atracció per una persona vinculada al teu sector laboral, però per ara, només l'observes. Si tens por al futur perquè el veus incert pots millorar el teu present.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): Si una cosa no surt com vols pots enfadar-te molt, però també podràs aprendre a gestionar la frustració. Una xerrada amb algú del teu passat pot resultar reconfortant.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): Mercuri retrògrad porta l'atenció cap al passat. Penses en algú que vas deixar enrere i amb qui t'agradaria parlar-hi de nou o també valores recuperar un projecte laboral.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): Si amb la parella les coses no estan gaire bé us podeu donar una nova oportunitat. Millorar petits hàbits del dia a dia pot ser beneficiós per la teva salut en general.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): Els fills posen a prova la teva paciència. Parles de negocis amb un amic per emprendre alguna cosa plegats. Et sents atret per algú, però no vols ficar-te en embolics.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Si en l'amor no et va bé, posa energia en altres àrees de la teva vida. Et sents connectat a les teves aspiracions i poses el focus en un projecte personal/professional.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Et planteges coses importants, com ara d'on vens i cap on vols dirigir-te en els pròxims anys. L'amor pot donar-se amb algú més jove i amb un possible origen estranger.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Despeses extra relacionades amb els fills. Vols fer algunes restriccions pel que fa a la dieta per millorar la salut. Fas algun canvi a la llar perquè es vegi més actual.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Estableixes prioritats i ara mateix la feina està pel damunt d'altres qüestions. Pots rebre uns diners vinculats a la família. Davant la por a no tenir, mira d'estalviar

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.