ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Dimecres, 27 Setembre 2023 12:15

Tres llagosterencs participen a l’Oxfam Trailwalker 2024

Publicat per

Tres llagosterencs, Sandra Toledo, Eva Feixas i Gerard Pons formen part d’un equip que participarà en l’Oxfam Trailwalker 2024. Els altres components de l’equip són de Santa Cristina d’Aro. El Trialwalker és una marxa esportista per equips per tal de recaptar un mínim de 1.500 euros per lluitar contra la desigualtat que provoca la crisi climàtica arreu del món.

Podeu col·laborar amb la causa fent un donatiu en aquest enllaç.

Dimecres, 27 Setembre 2023 09:22

Nominats a rebre el premi Ou de Reig 2023

Publicat per

Toni Guerrero, la Llibreria Sureda (Pilar, Oriol i Alèxia), la Comissió de Reis, l’Àngel Grabulosa, Jordi Soler i el tàndem Joan Sàbat i Narcís Amat són els nominats d'enguany a rebre el Premi Ou de Reig 2023.

Les votacions es poden fer en línia, fins al 8 d’octubre, des del web de l'Ajuntament de Llagostera.

Des del mateix espai podreu votar també l’aparador que més us agradi del Concurs d’Aparadors de la Fira del Bolet. Enguany els establiments que hi participen són: Joieria Català, Nova Barberia, Piscines Sant Feliu, Gestrònica, Paula Noell Fotografia, Comercial Casals i Farmàcia Soto & Gruart.

Poden votar totes les persones de 16 anys empadronades a Llagostera, indentificant-se amb el DNI.

Dimarts, 26 Setembre 2023 14:23

Sopar dels llagosterencs nascuts al 1973

Publicat per
Si ets de Llagostera i vas nèixer l'any 1973, aquesta informació t'interessa! S'està organitzant un sopar de retrobament i de celebració dels llagosterencs que enguany han fet o faran 50 anys. Serà el dia 4 de novembre al Restaurant Mas Ros. Els interessats cal que es posin en contacte amb la Carnisseria Miquel (Cristina) o la Gestoria Vilanova (Nuri) o bé mitjançant el correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . La data límit d'inscripció és el 15 d'octubte.
Diumenge, 24 Setembre 2023 13:33

XV Festa de la Mobilitat Sostenible a Llagostera

Publicat per
Llagostera ha celebrat aquest diumenge la XV Festa de la mobilitat sostenible. Unes 150 persones han participat en la caminada per l’entorn del municipi amb l’acompanyament del Grup Excursionista Bell-Matí i una pedalada amb el BTT Llagostera. Les activitats han seguit amb un esmorzar gratuït per a tots els participants, l'actuació de la companyia Circolate, un taller infantil amb Actiescola i un circuit tècnic amb A Roda Club Esportiu.

Dissabte, 23 Setembre 2023 11:24

La Policia Local de Llagostera estrena els nous vestuaris

Publicat per
La Policia Local de Llagostera ha inaugurat els nous vestuaris de la comissaria. L’obra tenia per objecte la creació de dos nous vestidors a la planta semisoterrani de l’edifici que s’ubica al carrer Tossa, número 3.

El projecte preveia la creació de dos vestidors, per homes i per dones, amb una superfície útil aproximadament de 25 m2 cadascun. Narcís Llinàs, alcalde de Llagostera, ha destacat la necessitat que tenia el cos policial d’uns nous vestidors “feia més de 20 anys que s’havia construït l’antic vestidor i, amb el pas dels anys i l’augment de personal a la comissaria era necessària el projecte de remodelació”.

A banda de la millora dels vestuaris, també s’ha reformat el lavabo de la planta principal, on s’hi ha instal·lat una dutxa per fer funció de vestidor adaptat.

El pressupost d’adjudicació del projecte ha sigut de 79.791,88 € més IVA i l’obra ha durat uns quatre mesos.

L'alcalde de Llagostera, Narcís Llinàs, l'exalcalde Antoni Navarro i el portaveu del grup municipal d'ERC a l'oposició, Eduard Diaz, han visitat les obres aquest dijous al migdia.

La Guàrdia Civil, en col·laboració amb la Policia Local de Platja d'Aro, ha desarticulat una banda criminal dedicada al tràfic de drogues i que operava entre la localitat costanera i Llagostera. L'operació es va dur a terme el passat 30 d'agost i es van detenir sis persones en diferents entrades i registres a Platja d'Aro i Llagostera. Arran d'una investigació, els agents de la Guàrdia Civil tenien sospites de l'existència d'aquesta banda i van demanar permís al jutjat per poder fer l'operatiu, que es va saldar amb la detenció de sis persones, a més de la intervenció de 13,2 quilos de cocaïna, 274 grams d'haixix i 18.670 euros en efectiu.

A més, en l'escorcoll els agents també van trobar material com balances per pesar la droga. Davant de les sospites, els agents van arrestar cinc persones de nacionalitat marroquina i una altra de nacionalitat colombiana, que van passar a disposició del jutge de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols. Després d'haver declarat, cinc dels arrestats van acabar entrant a presó preventiva, mentre que l'altre va quedar en llibertat.

Es tracta d'una operació que segueix oberta i, per això, no es descarta que es puguin produir més detencions els propers dies.


Divendres, 22 Setembre 2023 12:49

El Festival Art i Gavarres al TN Comarques de TV3

Publicat per

Ahir va obrir el TN Comarques de TV3 un reportatge de la 6a edició del festival Art i Gavarres. 

Podeu veure la peça sencera aquí

Es recomana canalitzar l’ajuda al Marroc amb aportacions en organitzacions de confiança

L’Ajuntament de Llagostera ha acordat fer una aportació econòmica de 3.000 € al Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per destinar-los a la campanya d’emergència per a la població víctima del terratrèmol al Marroc.

El sisme, de magnitud 6,8 graus, va tenir lloc el passat dissabte 9 de setembre causant la mort de més de 2.900 persones, un balanç de víctimes que desgraciadament ha anat augmentat.

El terratrèmol va sacsejar la històrica ciutat de Marràqueix esfondrant cases i altres edificis de la ciutat, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

El Fons Català té una llarga trajectòria de suport al Marroc i l’Ajuntament de Llagostera hi col·labora habitualment destinant recursos a cooperació i solidaritat.

Des de l’Ajuntament de Llagostera es recomana a la ciutadania que vulgui fer aportacions econòmiques ho faci mitjançant organitzacions de confiança i transparents com el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

En aquest sentit el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament ha posat a disposició de la ciutadania el BIZUM: 06974 i el número de compte ES91 0182 6035 4102 0160 8531.

Per a més informació sobre la campanya podeu consultar aquest enllaç.

Dimarts, 12 Setembre 2023 10:16

Diada de Catalunya a Llagostera

Publicat per

Llagostera ha celebrat aquest dilluns la Diada Nacional de Catalunya amb una programació que s’ha iniciat amb la trobada de germanor i esmorzar popular a Terra Negra amb la participació dels ajuntaments de Tossa de Mar, Vidreres, Caldes de Malavella i Llagostera.

Abans dem començar s’ha fet un minut de silenci de record a les víctimes del terratrèmol del Marroc i de suport a la comunitat marroquina llagosterenca.

Seguidament a les 12 del migdia ha tingut lloc l’acte institucional a la sala de plens de l’Ajuntament amb la lectura de manifestos i la participació dels grups “Taller de veu” i “Canto perquè vull” de l’Escola de Música de Llagostera.

La programació ha seguit al vespre a la plaça Catalunya amb una audició de sardanes amb la Cobla Els Rossinyolets, una botifarrada popular a càrrec del Casino Llagosterenc amenitzada amb les havaneres dels Llops de Mar i cremat per a tothom.

Un any més Llagostera, Tossa de Mar, Caldes de Malavella i Vidreres han celebrat l’acte de germanor en motiu de la Diada de Catalunya, a Terra Negra. En aquest punt del massís de Cadiretes, hi conflueixen els termes dels 4 municipis.

Enguany l’organització de l’esdeveniment ha anat a càrrec de l’Ajuntament de Tossa de Mar. L’alcalde de Tossa de Mar i president del Consell Comarcal de la Selva, Martí Pujals, s’ha ocupat del parlament.

La trobada ha finalitzat amb el Cant dels Segadors i un esmorzar popular amb anxoves i una coca amb els colors de la senyera.