ELPOLLTV

Dil29042024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

El PSC ha denunciat aquest dijous davant la Junta Electoral Provincial (JEP) als ajuntaments de Llagostera, Riba-roja d'Ebre, Subirats i Torelló l'enviament de cartes adreçades a veïns, en les quals, "l'alcalde, en paper amb el símbol de l'Ajuntament, signa un escrit on demana no només que acudeixin a votar el pròxim dia 27-S sinó que emetin aquest vot en un determinat sentit". El PSC ha demanat a la JEP que "requereixi tots els ajuntaments perquè s'abstinguin de realitzar aquests tipus de campanyes i que inici el corresponent expedient sancionador per infracció de l'article 50 de la LOREG i que es depurin les possibles responsabilitats penals que es poguessin derivar d'aquests fets". Font: ACN

El xef del restaurant Els Tinars de Llagostera ha estat el representant gastronòmic de la delegació comercial catalana que s'ha desplaçat aquests dies fins a Estocolm i Oslo per presentar la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona. 

Podeu llegir la resta de la notícia, que publica en l'edició d'avui el Diari de Girona, des d'aquí.

L'Ajuntament de Llagostera ha acordat adherir-se a la proposta del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, per donar suport a l'acollida de població refugiada en trànsit a Europa víctima dels conflictes armats a l'Àrea mediterrània. En aquest sentit l'Ajuntament farà una aportació de 3.000 euros al Fons Català de Cooperació al Desenvolupament 'per destinar-los íntegrament a minimitzar els dramàtics efectes d'aquesta crisi humanitària, dins les nostres possibilitats' tal i com ha explicat la regidora d'Acció Social, Montse Vilà. Vilà ha explicat que "el passat 15 de setembre, l'Ajuntament de Llagostera va convocar el Consell Social Municipal per tractar la dramàtica situació de la crisi humanitària que s'està vivint a Europa, després de conèixer el resultat de la reunió convocada pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per tal de coordinar la resposta que es pot donar des del món local". A la reunió es va acordar portar a ple, una moció conjunta consensuada per tots els grups municipals amb representació municipal (CiU, ERC i AxLL), per donar suport a les actuacions que es duen a terme des del Fons Català de Cooperació i des de les entitats catalanes que treballen en l'acollida i el servei a les persones sol·licitants d'asil. El ple tindrà lloc el proper 30 de setembre a les 21 hores.

‪Lluís Llach, el cap de llista de Junts pel sí‬ a Girona, acompanyat per Dolors Bassa, Anna Caula, Sergi Miquel i Fermí Santamaria han omplert el Teatre del Casino Llagosterenc on han fet una crida a no deixar-se espantar per l’estratègia de la por i a seguir lluitant per aconseguir una àmplia majoria de Junts pel sí, a les properes eleccions del 27 de setembre. Llach, va afirmar que "en realitat, estem enterrant el projecte de futur que no ha sigut possible amb els partits que han governat l'Estat espanyol. Hem tingut negativa rere negativa, i la Constitució ens ha empresonat a tots". El número 12 per Girona, el llagosterenc Sergi Miquel, va referencir-se a la necessitat de "tenir instruments per repensar-nos com a poble, per modernitzar-nos i per no renunciar ni un moment a ser allò que volem ser". Miquel va afegir que "sóc del 1989. Em vaig fer gran veient com Catalunya ha intentat trobar l'encaix amb Espanya, com l'Estat ens maltractava". "Ells ens acusen de voler marxar. Ens acusen de ser responsables d'una desconnexió amb l'Estat espanyol quan han sigut ells els qui han fet que l'Estat sigui carca, enquistat i amb desprestigi cap a Catalunya", va lamentar. "Som aquí perquè l'única manera de sortir d'aquest atzucac és la independència", va concloure. L'acte va ser presentat per l'alcale de Llagostera, Fermí Santamaria, qui també va animar als presents a no tenir por de res ni de ningú.

Dilluns, 21 Setembre 2015 10:22

Procap es renombra com United Caps

Publicat per

El passat divendres al matí, treballadors de l’empresa, junt amb el seu gerent Laurent Amet varen substituir l’antic rètol de Procap per el nou logotip de United Caps. El nom UNITED CAPS combina l'èxit del passat de l'empresa amb les ambicions futures. Encarna els punts forts de l'empresa i demostra el seu compromís amb un enfocament global, amb una cultura comuna i normes uniformes, tal i com ens explica el gerent, Lauren Amet, de la planta de United Caps de Llagostera.

Dilluns, 21 Setembre 2015 07:53

Èxit de la Festa de la Gent Gran

Publicat per
Prop de 500 llagosterencs, majors de 65 anys, han participat aquest diumenge a la tradicional Festa de la Gent Gran, organitzada per l’Ajuntament de Llagostera amb la col·laboració de diverses entitats i voluntaris, “sense els quals aquesta festa no seria possible” tal i com ha destacat la regidora d’Acció Social, Montse Vilà. Els actes han començat amb una missa solemne a l’esglèsia parroquial i han acabat amb un ball després del dinar, celebrat al local polivalent.

Divendres, 18 Setembre 2015 17:13

La CUP omple el local social

Publicat per
El cap de llista de la CUP-Crida Constituent per Girona, Benet Salellas, acompanyat de Mónica Clua, professora de Ciències Polítiques de la UPF, ha exposat els punts del seu programa electoral a Llagostera. L’acte, on van assitir-hi una setantena de persones, va tenir lloc aquest dimecres al vespre al local social de la Caixa, on Salellas va establir un debat obert amb el nombrós públic existent.
Divendres, 18 Setembre 2015 08:16

Èxit de la xerrada "La sanitat que volem"

Publicat per
Una seixantena de persones han assistit aquest dijous a la tarda a la xerrada “La sanitat que volem” a càrrec del Dr. Masià. L’acte, organitzat per l’ANC de Llagostera, ha tingut lloc a la Llar d’avis.

Tots recordem el malaurat incident que van patir Osama i el seu fill, els refugiats sirians que van rebre una traveta per part de la periodista hongaresa Petra, quan intentaven fugir d'un control policial a la frontera entre Sèrbia i Hongria.

Aquests refugiats van arribar ahir a l’estació de Sans de Barcelona amb bufandes de la unió Esportiva Llagostera!.

Segons publica el diari Ara, Osama Al-Ghabab era entrenador en un club de la Primera Divisió siriana, l'Al-Fotuwa, de la ciutat de Deir ez-Zor. Aquest club, campió de lliga en dues ocasions, destaca per la seva tasca de formar jugadors, i Al-Ghabab hi havia treballat molts anys, arribant al primer equip. A més, va arribar a tenir càrrec a la federació siriana de futbol, però va caure en desgràcia quan va participar en manifestacions contra el règim de Baixar al-Assad. Segons diferents informacions, va ser detingut i torturat. Un cop en llibertat, es va desvincular del club.

Resulta que la traveta de la periodista xenòfoba va ser una benedicció per Osama, el fet l’ha fet famós mundialment i això ha arribat a Getafe, ja que segons es va saber ahir, Al-Ghabab treballarà com a entrenador a una escola d'entrenadors d’aquesta ciutat, que li han ofert feina i es faran càrrec de les despeses del viatge.

Us deixem amb un vídeo que va publicar ahir el Mundo Deportivo de l’arribada a Barcelona de la família d’Osama Al-Ghabab, amb les bufandes de la U.E. Llagostera penjades al coll. Tota una declaració d'intencions.

La Residència Josep Baulida de Llagostera va celebrar ahir les IV Jornades Esportives. Durant tot el dia es van disputar les 5 proves: Mocador-pinces, Caixes, Xarranca, Eslàlom i Bitlles.

La prova de Mocador-pinces consisteix en posar el major nombre possible de pinces d'estendre la roba en un mocador durant 30 segons. La de Caixes es tracta posar la mà dins unes caixes on hi havia diferents elements i endevinar el que eren, amb els ulls tapats!. La prova de Xarranca es tractava de tirar uns saquets plens de sorra en una xarranca marcada amb uns números sense tocar cap bora del requadre. A la d’Eslàlom es tractava d’empènyer una cadira de rodes tardant el menys temps possible en fer un trajecte amb cons sense tocar-los. Finalment la prova de Bitlles s’havien de tirar el major nombre de bitlles en dues tirades.

Els guanyadors de les diferents modalitats han estat els següents:

Mocador-pinces

1r premi.- Lola LLoveras
2n premi.- Paquita Solivellas
3r premi.- Carme Oller

Caixes

1r premi.- Paquita Solivellas
2n premi.- Lola LLoveras
3r premi.- Lluisa Bosch

Xarranca

1r premi.- LLuis Espina
2n premi.- Llorenç Sabarí
3r premi.- Pepita Suárez

Eslàlom

1r premi.- Joaquim García
2n premi.- Lola LLoveras
3r premi.- Carme Oller

Bitlles

1r premi.- Joaquim García
2n premi.- Pepita Suárez
3r premi.- Marrtina Flores

Felicitats a tots els guanyadors!