ELPOLLTV

Dil29042024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Diumenge, 25 Maig 2014 21:03

Puja la participació a Llagostera fins al 45,25%

Publicat per
La participació a Llagostera a les eleccions europees ha estat del 45,25 %, 14,14 punts superior a la participació registrada l’any 2009. Al conjunt de Catalunya la participació també ha pujat significativament mentre que a resta de l’estat espanyol ho ha fet lleugerament.

Un total de 5.530 llagosterencs estan cridats a les urnes per escollir els seus representants al Parlament Europeu. A Llagostera totes les meses s’han obert amb normalitat sense cap incidència. A les 14 hores la participació és de 23,91%, 8'86 punts més que a les mateixes eleccions celebrades l’any 2009.

Diumenge, 25 Maig 2014 09:05

“Estem ben segurs de tot el que hem escrit”

Publicat per

El diari El Punt Avui, publica aquest diumenge una extensa entrevista a la secció cultura a Josep Cantó i Antoni Mascort. Els dos historiadors locals han publicat quatre llibres i han configurat els plànols de Llagostera dels segles XVI, XVII i XVIII i la pràctica totalitat del traçat de la muralla. Podeu llegir l’entrevista, signada per Joan Ventura des d’aquí.

Dijous, 22 Maig 2014 14:56

En marxa l’skatepark de Llagostera

Publicat per

L’Ajuntament de Llagostera ha aprovat inicialment el projecte per a la construcció de l'skatepark.  Segons ha informat l'Ajuntament el projecte estarà exposat al públic durant un mes abans de la seva aprovació definitiva, després de la qual es preveu “la seva execució immediata”, tal i com ha explicat el regidor de joventut Sergi Miquel. L'skatepark tindrà una pista d’uns 350 m2 dividida en tres zones diferenciades. En un dels extrems hi haurà una zona de bowl, a l’altre extrem una zona de plans inclinats i a la part central de la pista s’hi ubicaran tres mòduls. A finals del passat més de març des de l’Ajuntament de Llagostera es va convocar una reunió informativa i participativa on els joves van poder conèixer de primera mà la primera proposta d’skatepark i van poder fer aportacions, algunes de les quals s’han tingut en compte a l’hora de fer el projecte.

Dimecres, 21 Maig 2014 10:49

‘Lluito per tu’ estrena web

Publicat per

L’associació ‘Lluito per tu’ ha estrenat recentment pàgina web per continuar la seva lluita perquè l’Àlex tingui una vida digne i de qualitat: http://www.lluitopertu.org
‘Lluito per tu’ és una associació sense ànim de lucre creada recentment per la Laura, en Manel i la Carina –la família de l’Àlex- per ajudar a l’Àlex i en un futur a altres nens afectats de paràlisi cerebral. L’Àlex és un nen llagosterenc que va patir asfixia al néixer, i per això està afectat de paràlisi cerebral. Actualment el seu cas es troba en mans de la justícia.
A la web hi trobareu tota la informació sobre esdeveniments i accions que s’estan duent a terme, així com les maneres de col•laborar amb la causa.
La germana de l’Àlex va iniciar una campanya de venda de polseres per ajudar-lo amb un donatiu de només 3€. A la pàgina web trobareu els punts on les podeu comprar a varies poblacions catalanes.

El Poll TV col•labora en la lluita per l’Àlex i a partir d’ara hi trobareu un banner amb enllaç a la seva pàgina web.

Aquesta setmana s’han iniciat els treballs de reparació del paviment del tram de camí del veïnat de Bruguera de Llagostera entre la masia Can Franciach fins i l’explotació ramadera coneguda popularment com a granges Rodríguez, amb una longitud aproximada de 2.000 metres. Segons ha informat l'Ajuntament de Llagostera, les obres d’arranjament es van licitar per un import total 176.445,83 € i s'han adjudicat a l’empresa Aglomerats Girona S.L per un import de 128.805,46 euros. Els treballs tenen una durada màxima de 3 setmanes.

La Unió Esportiva Llagostera ha declarat persona non grata l’espectadora que va protagonitzar el lamentable incident durant el partit amb el Racing de Santander. Pel que sembla la dona no viu a Llagostera ni és sòcia del Club.

Dilluns, 19 Maig 2014 10:28

Es busca el guanyador del pernil!

Publicat per

Ahir durant la tradicional celebració de l’Aplec de Panedes es varen rifar un xai i un pernil.
El guanyador del xai va sortir al mateix moment i ja se li va fer entrega del premi. Tot i això, l’afortunat o afortunada que va guanyar el pernil encara no ha sortit. El número premiat fou el 276. El guanyador té 15 dies per reclamar el premi.

Del 23 de maig al 21 de juny, la Biblioteca Julià Cutiller, torna a posar en marxa l'horari extraordinari per tal que els estudiants de batxillerat i universitaris puguin estudiar i preparar els seus exàmens finals.
Tot i això, els dies 6 i 7 de juny, coincidint amb la Festa Major, la biblioteca estarà tancada

L’activació de l’horari especial és una iniciativa de la regidoria de Joventut i suposa l’ampliació dels horaris d'obertura de la Biblioteca, exclusivament com a sala d’estudi, els divendres de 20.00h a 23.00h i els dissabtes de 16.00h a 20.00h.

L’Ajuntament de Llagostera i la Unió Esportiva Llagostera han emès un comunicat conjunt de rebuig al comportament racista d’una dona durant el partit que aquest migdia ha enfrontat el Llagostera i El Racing de Santander. Podeu llegir el comunicat des de llagostera.cat