ELPOLLTV

Dim14052024

Back Estàs aquí:Inici Notícies

Notícies

Aquesta tarda s’ha inaugurat el 23è Concurs-Exposició de flors, plantes i aparadors organitzat per Llagostera en flor amb un emotiu record a la figura de Pepe Fernàndez que ha rebut, juntament amb Mercè Tibau el premi 2013 Llagostera en flor. L’Esquilet ha recollit el premi d’en Pepe.  L’acte ha tingut lloc a l’Església Parroquial on es pot visitar part de l’exposició de flors que enguany ocupa diversos emplaçaments, en el carrer Sant Pere, a la Plaça del Castell i llibertat a Can Roure, a Can Salades i al Local Social de la Caixa, situat al carrer Consellers. 

Albert Pedraza Durà i Paula Bahí Buhigas són els nous hereu i publilla 2013 de Llagostera. En la votació popular que s’ha realitzat online hi han participat prop de 400 persones. L’Albert i la Paula prenen el relleu a Artur Comas i Aida Ventura.

Divendres, 17 Maig 2013 20:58

Comença la Festa Major de Llagostera

Publicat per

Aquesta tarda s’ha donat el tret de sortida oficial a la Festa Major de Llagostera amb la lectura d’un pregó satíric de caire polític a càrrec del Casino Llagosterenc. Comencen  així 5 dies d’intensa programació festiva per a tots els públics amb correfoc, teatre, concerts, fires, exposicions i moltes activitats que s’allargaran fins el proper dimarts i vindran marcats per l’evolució meteorològica.   

Divendres, 17 Maig 2013 07:21

En record de Pepe Fernández

Publicat per

El diari El PuntAvui publica avui una nota de record signada pel llagosterenc Joan Ventura, dedicada a Pepe Fernàndez, el Cineasta amateur llagosterenc que va enregistrar prop de cinc-centes pel·lícules que va morir ahir als 70 anys. La cerimònia se celebrarà avui, divendres, a dos quarts de sis a l'església de Llagostera. Podeu llegir la nota des d’aquí.

Divendres, 17 Maig 2013 00:03

Mega Carpa Dance de Festa Major

Publicat per

Un any més la Mega Carpa Dance acompanyarà les nits de Festa Major. Aquest divendres 17 hi haurà Opening Carpa amb Festa Dance Remember amb DJ Okam. Dissabte 18, Nit Calenta, amb DJ Max Cortés i les seves Erotic Girls. Diumenge serà el torn de DJ Luxury i DJ Fauster amb la Deluxe Night 3.0. El Fi de Festa serà dilluns amb DJ Okam. 

A més, cada dia la Mega Carpa Dance servirà sopars a partir de les 20h.

Aquest dimarts a la tarda s’ha produït un accident entre un cotxe i un camió a la carrertera C-65 entre Llagostera i Cassà de la Selva. L’accident ha tingut lloc quan passaven pocs minuts de les 17:30 per causes que de moment es desconeixen al punt quilomètric 16. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat tres dotacions els Mossos d’esquadra i la Policia Local de Llagostera i 3 ambulàncies del SEM. 4 persones han resultat ferides de diversa consideració, una dona i tres nens, que han estat traslladats fins a l'hospital Josep Trueta de Girona. A les 19 hores s’ha restablert la circulació que ha provocat fins a tres quilòmetres de retencions en ambdós sentits de la marxa. 

Dilluns, 13 Maig 2013 10:27

Els candidats a hereus i pubilles es presenten

Publicat per

Enguany els candidats i candidates a hereus i pubilles es troben immersos en períodes d’exàmens i és per aquest motiu que no hem pogut realitzar el vídeo de presentació. No obstant això, els candidats i candidates ens han explicat qui són i què fan. Ho podeu llegir al fitxer adjunt més avall. 

Recordeu que es pot votar per l’hereu i la pubilla fins el proper dijous 16 de maig des d’aquí

 

Diumenge, 12 Maig 2013 07:34

Últim partit de la temporada al Municipal

Publicat per

Aquest diumenge el primer equip del Llagostera s’acomiadarà de la seva afició aquesta temporada amb el darrer parit al municipal. Els homes de Carrillo juguen a les 18 hores amb el Mallorca B amb la tranquil·litat de la permanència segellada. Carrillo demana als aficionats "que s'apropin al camp per celebrar amb l'equip la permanència a Segona B per segon any consecutiu, i que els nostres jugadors se sentin protegits". El Llagostera tindrà les baixes de Planagumà i Aimar (lesionats) i de Sellarès, Pitu i Eloy Gila (sancionats).

Dissabte, 11 Maig 2013 13:26

Portes obertes a la Residència Josep Baulida

Publicat per

Aquest dissabte la Residència Josep Baulida de Llagostera ha celebrat una jornada de portes obertes amb música i aperitiu a la terrassa del centre. Els actes han començat al matí i han continuat a la tarda amb l’actuació de  l‘Escola de Música de Llagostera. Durant tot el dia s'ha pogut visitar una exposició de treballs realitzats pels residents del centre.

Divendres, 10 Maig 2013 07:12

#FMLlagostera2013 amb les noves tecnologies

Publicat per

Un any més l’Ajuntament de Llagostera fa ús de les noves tecnologies per promoure la Festa Major. En aquest sentit s’utilitzen codis QR per descarregar-se la programació al mòbil, s’ha habilitat el “hastag” #FMLlagostera2013 a Twitter per fer el seguiment de la programació i s’han creat llistes a Spotify amb els temes musicals dels grups que actuaran durant la Festa Major. El regidor de joventut i nosves tecnologies, Sergi Miquel a explicart que "al polivalent hi haurà pantalles per seguir en directe el que es diu a les xarxes socials sobre la Festa Major".