ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Esports

Esports

El llagosterenc Marc Garcia Chivari segueix pujant als podis dels circuits de Catalunya. Aquest dissabte ho ha fet en la 3a posició, de la categoria 65-A, en el Campionat de Catalunya 2024, celebrat aquest dissabte a Amposta.
L’esportista Ivet Juanola, del grup C1 amb -38 kg, Denisa Alexandra David amb -51 kg, i Jan Teixidor amb -37 kg, ambdós del grup D, es proclamen guanyadors en el pòdium del Campionat de Catalunya en categoria Infantil de Taekwondo. També fer èmfasi del tercer lloc que assoleix Asier Troy en el grup C1 amb -35 kg, i la participació en el mateix grup de Soufiane Ouitto.

L’esdeveniment va tenir lloc el passat diumenge 3 de març al Poliesportiu de la Mar Bella (Barcelona).

L’esportista Aniol Salanoba, en representació del Club Taekwondo Llagostera, ha guanyat el primer lloc en la categoria de més de 87 quilos, del Campionat de Catalunya Universitari de Taekwondo. La competició que va tenir lloc el passat dissabte 24 de febrer al Pavelló Municipal de Premià de Mar.
Tres taekwondistes del Club Taekwondo Llagostera han pujat al podi a la VI Copa Santa Isabel que ha tingut lloc aquest cap de setmana a Saragossa. Jan Teixidor va quedar en primer lloc, Marta Jiménez en segon i Denisa Alexandra en tercera posició en les respectives categories.
Dimecres, 21 Febrer 2024 14:26

Llagostera es prepara per acollir el MICFootball

Publicat per

Llagostera serà una de les 40 seus del MICFootball (MIC - Mediterranian International Cup), el prestigiós torneig de futbol base internacional que cada Setmana Santa, porta a la Costa Brava a algunes de les pedreres més potents del món. Enguany Breda, Celrà, Maçanet de la Selva i Vilamalla s’incorporen a la 22ª edició del campionat, que tindrà lloc entre els dies 26 i 31 del proper mes de març. Els 412 equips participants i els més de 8.000 jugadors disputaran un total de 1.012 partits en 56 camps repartits per tota la demarcació, entre ells Llagostera. Properament podreu consultar el calendari de partits.

El llagosterenc Marc Garcia Chivari ha aconseguit la 3a posició, en la categoria de 65-A, en el Campionat de Catalunya de Motocròs Nens i Femení celebrat aquest diumenge a La Pobla de Mafumet.
Aquest diumenge 3 de desembre, l’Escola Atletisme Llagostera va repetir de nou quatre podis i un cinquè lloc al Campionat Provincial Gironí de Cros celebrat a Banyoles en el formidable paratge del Parc de la Draga.

Aina Portés Casadevall es va proclamar campiona provincial en la categoria S14 femení, Nora Portés Casadevall també va pujar al tercer esgraó del mateix podi S14 femení.

En la categoria S14 masculí va ser Rubèn Martínez Real qui va quedar sots campió provincial.

Sira Hospital Sureda en categoria S8 femení es va enfilar al podi en la tercera posició.

Hugo Varea Ferrerons en categoria S10 masculí va destacar i va acabar seva cursa en cinquena posició.

També i van participar en nom de l’Atletisme Llagostera, Cova Añón Quiñones, Tat Rabasedas Teixidor, Òscar Martínez Real, Biel Juanola de la Mano, Marc Flores Navarro i Àlex Martínez Real.

Diumenge, 26 Novembre 2023 17:59

365 participants a la Cursa de Muntanya de Llagostera

Publicat per

Un total de 365 persones, entre corredors i caminants, han participat aquest diumenge a la primera cursa de muntanya que forma part de la Lliga de l’Ardenya.

Organitzada per la secció trail del Grup Excursionista Bell Matí, la cursa comptava amb 3 recorreguts i nivells: La Guilla de 22 Km, La Geneta de 12 km i El Toixò també de 12, aquesta darrera en format de marxa. Els tres recorreguts han passat pels boscos de Ridaura i del Massís de l’Ardenya.

Podeu consultar els resultats des d’aquí.

Una setmana desprès de guanyar al Cros ciutat de Girona les germanes Aina i Nora Portés Casadevall, atletes de l’Escola d’Atletisme de Llagostera, tornen a ocupar el primer i segon lloc del podi en la categoria S14 femení del 40è Cros de Sant Hilari Sacalm. La prova és puntuable per el Gran premi Consell Comarcal de la Selva i Trofeu Diputació de Girona.

Rubén Martínez Real també es va proclamar sots campió en la categoria S14 masculí i Sira Hospital Ventura, en la categoria S8 femení, també va pujar al segon esgraó del podi. Hugo Varea Ferrerons, en la categoria S10 masculí, va quedar en quart lloc. En representació de l’Escola d’Atletisme de Llagostera, també i van ser presents Biel Juanola de la Mano, Oscar Martínez Real, Elna Bonshoms Macarro, Cova Añon Quiñones, Tat Rabasedas Teixidor, Àlex Martínez Real i Jaume Barba Azcoitia.

Dimarts, 21 Novembre 2023 07:56

Tot a punt per a la Cursa de muntanya

Publicat per

Llagostera acull el proper diumenge, 26 de novembre, la Cursa Muntanya organitzada pel Grup Excursionsita Bell-Matí. Consta de 3 proves: el Toixó, una marxa de 12km pensada pels que no tenen pressa, ideal per fer amb la família i nens a parir de 10 anys; la geneta també de 12km però pensada per fer corrent, a partir de 14 anys i finalment la Guilla de 22km, per als més valents i majors d'edat. Els 3 recorreguts recorren els boscos de Ridaura i del massís de l’Ardenya.

Les inscripcions encara estan obertes.

Pàgina 1 de 39