ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Esports

Esports

Dilluns, 30 Març 2015 09:10

El Llagostera segueix en ratxa!

Publicat per

La Unió Esportiva Llagostera va derrotar aquest cap de setmana a casa al Lugo per 3 gols a 2. Així manté una ratxa de vuit partits sense perdre sumant 43 punts.
Els gols de l’equip local els varen fer Ruymán, Querol i Sergio León.
El Llagostera aconsegueix així la vuitena posició de la classificació.
Per llegir la crònica del partit feu clic aquí.
Font: U.E. Llagostera


 

La Berta Valls va començar a jugar a tenis quan tenia 4 anyets. Fins als setze anys va realitzar diverses competicions tant a Catalunya com a Espanya però ho va deixar per dedicar-se als estudis. Durant dues temporades va compaginar els estudis fent de professora de tenis al Club de Tenis La Canyera.

Fa 2 anys la Berta canvià d’esport, i va començar a jugar a pàdel obtenint uns resultats excel·lents!

Fou sots campiona de la categoria femenina del 1r Torneig Xiringu (x3 Club Girona Pàdel- Gener 2015) amb la Saida Pérez.

Ha estat campiona de la categoria mixta inter mitja de la 1a prova Bepadel Tour Girona 2015 (Pàdel Girona Indoor- febrer 2015) amb en Robert Fuertes. Al mateix campionar varen guanyar la 2a prova de la mateixa categoria.

Aquest mes de març la Berta i en Robert també han estat campions en la categoria mixta del 2on Torneig d’Hivern (Pàdel Riudellots).

Des del Poll TV et desitgem molts més èxits Berta!!

Llagostera torna a ser seu del prestigiós Torneig Internacional de Futbol Base MIC – Mediterranean International Cup, que enguany arriba a la 15a edició. El torneig se celebrarà del 31 de març al 5 d’abril a diverses poblacions gironines, entre elles Llagostera. Podeu consultar el calendari de partits des d’aquí.

 

Les patinadores dels grups juvenil  i quartet de xou  del C.P.Llagostera van participar en el V Campionat d’Espanya de grups xou que es va celebrar els dies 20 i 21 de març a Vigo. En la competició hi van participar una vintena de grups de diverses comunitats autònomes.

El dia 20 de març, per a les 14 patinadores del grup xou juvenil, amb la coreografia titulada EL SECRET DE L’HIVERN, va ser una molt bona estrena en la seva primera participació en un campionat estatal en aquesta categoria, classificant-se en 9a. posició.

El dia 21 de març, per a les 4 patinadores del grup xou quartet, amb la coreografia titulada EL PRIMER VOL, va ser la seva segona participació en un campionat estatal en la seva categoria i van tenir una molt bona actuació, classificant-se en 8a. posició.

Les patinadores del C.P.Llagostera han viscut intensament aquestes dues jornades de patinatge organitzades pel club Coruxo de Vigo.

FELICITATS A TOTES !!

Podeu veure les classificacions aquí.

Dissabte, 21 Març 2015 18:05

Nova victòria del Llagostera

Publicat per

La Unió Esportiva Llagostera s’ha enfrontat aquesta tarda fora de casa contra el Mallorca. Ha costat, però al minut 80 Sergio León ha fet el gol de la victòria, acabant el partit 0 a 1.

El Llagostera és cada dia més lluny del descens, i a falta de jugar-se tots els altres partits de la Lliga Adelante es col·loca 8è momentàniament.

Si voleu llegir la crònica del partit feu clic aquí.

Font: U.E. Llagostera


 

 

Dissabte, 14 Març 2015 20:42

Empat a 1 del Llagostera a Sabadell

Publicat per

Amb un gol encaixat a l’últim minut, la Unió Esportiva Llagostera ha acabat avui un partit que semblava tenir força a favor. Tot i ser l’equip visitant, els llagosterencs s’han defensat molt bé i han aconseguit mantenir el marcador a favor fins al minut 93.
Així doncs, l’equip es mantindrà un cap de setmana més a la zona mitja de la classificació.
Podeu llegir la crònica del partit aquí.
Font: U.E. Llagostera



Les patinadores del grup petit de xou del C.P. Llagostera van aconseguir la 6a posició en el XIV Campionat d’Espanya de xou que es va celebrar el cap de setmana passat al pavelló Príncipe Felipe de Saragossa. En la competició hi van participar una vintena de grups de diverses comunitats autònomes. Les 9 patinadores que formen el grup van fer una molt bona actuació, van patinar amb molta energia i sincronització la coreografia d’aquesta temporada, titulada Expressions artístiques, en la qual representen les 7 arts. Aquesta va ser una molt bona estrena en la seva primera participació en un campionat estatal en la categoria de grups petits.
Dilluns, 09 Març 2015 17:07

Victòria del Llagostera contra l'Alavés (3-1)

Publicat per

Un important victòria davant l'Alavés que situa l'equip llagosterenc a la dotzena posició de la taula. Podeu llegir la cròncia de la Unió Esportiva Llagostera des d'aquí: crònica

Dilluns, 02 Març 2015 09:41

Empat a 2 del Llagostera a Saragossa

Publicat per

La Unió Esportiva Llagostera ha jugat aquest cap de setmana un partit força intens i ha estat capaç de capgirar un marcador en contra fora de casa. Finalment el resultat fou de 2-2, aconseguint així un punt més per la classificació.

D’aquesta manera, l’equip es manté una setmana més fora de les posicions de descens, actualment 14è.

Si voleu llegir la crònica del partit podeu fer-ho en aquest enllaç.

Font: U.E. Llagostera


Divendres, 27 Febrer 2015 11:40

“Le Centaure” per primera vegada a Llagostera

Publicat per

Llagostera va acollir el passat cap de setmana el prestigiós Raid internacional “Le Centaure”, la prova més dura d’orientació nocturna a cavall. El recorregut de 100 quilòmetres va transcórrer pels boscos de les Gavarres i l’Ardenya Cadiretes per diversos indrets i municipis de la comarca del Gironès i del Baix Emporda, que prèviament s’havien senyalitzat al mapa hores abans de començar la prova.